Yeni bir Amazon kodu tanımlanmış
12 TL ek indirimle de Haşhaş Savaşı 1 ve 2 72 TL’ye geldi teşekkürler.
Hepsiburada bana 20 tl tanımlamış. Kontrol edin isterseniz.
Hepsipay hesabıma yatan parayı nasıl kartıma aktaracağım ? Parayı göndermeye gelince bakiyeye sıfır diyor.
Burada hangi kod var? Ben göremedim.
Hepsiburada alışverişinin özeti:
“Bir hayaldi, gerçekten güzel”
Kod yok. İkinci alışveriş için bazı hesaplara otomatik indirim tanımlamış Amazon.
İdefix veya D&r’de aktif kargo bedava kodu var mı?
Tübitak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel %29 indirim fırsatı sunmuş. Sitede zaten belirli fiyat aralıklarına göre de ek indirimler uygulanıyordu. İndirimler birleştiği için toplu alımda kârlı bir alışveriş olabilir diye paylaşmak istedim.
Örneğin, 1001 TL ve üzeri alışveriş (ekstra %25 indirim) ile birlikte kullanıldığında %46,75 indirimle satın almış oluyorsunuz. İndirimler için herhangi bir kod kullanılmıyor, direkt sepette indirim uygulanmış oluyor.
İdefixte Nutuk 1 TL, kargo ücretsiz.
Stok 500
28 TL olarak gözüküyor
Sepete ekleyince 1 TL olarak güncelleniyor.
Bu baskı kitaplığımda var. Bilginiz olsun diye yazıyorum tam metin değil.
1 TL’ye de alınır gibi sanki ya, hani eskiden yere düşürsek bir ekmek alınır diye yerden almaya tenezzül edilirdi de, şimdi hiç anlamı kalmadı
Evet. 10-15 TL 'ye de alınır. Hatta ben olsam bu özet baskı olan kitabı liselerde inkılap tarihi derslerinde ek kitap olarak okuturum.
Getir büyük’te böyle bir indirim var ilk alışverişe özel. Ev-yaşam kısmında iş bankasından birkaç klasik eklemişler belki işinize yarar. Getirme ücreti de almıyorlar diye biliyorum. 70/40 kuponu yani bir nevi.
Haziran 2021’de %50 indirim ve 40 TL hediye çeki ile 110 TL’ye almıştım Amazon’dan. Fiyatların neredeyse bir buçuk yılda geldiği hal bu. Zamlar dehşet verici.