Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Yeni bir Amazon kodu tanımlanmış

2 Beğeni

12 TL ek indirimle de Haşhaş Savaşı 1 ve 2 72 TL’ye geldi teşekkürler.

2 Beğeni

Tamamı iptal oldu.

1 Beğeni

Hepsiburada bana 20 tl tanımlamış. Kontrol edin isterseniz.

3 Beğeni

Hepsipay hesabıma yatan parayı nasıl kartıma aktaracağım ? Parayı göndermeye gelince bakiyeye sıfır diyor.

Burada hangi kod var? Ben göremedim.

Ben de aynı sorunu yaşadım, sonra aşağıdaki gibi geri yükle seçeneğini seçtim geçti hemen hesabıma.

4 Beğeni

Hepsiburada alışverişinin özeti:

“Bir hayaldi, gerçekten güzel”

7 Beğeni

Kod yok. İkinci alışveriş için bazı hesaplara otomatik indirim tanımlamış Amazon.

1 Beğeni

İdefix veya D&r’de aktif kargo bedava kodu var mı?

tubitak-29-ekim-indirimi

Tübitak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel %29 indirim fırsatı sunmuş. Sitede zaten belirli fiyat aralıklarına göre de ek indirimler uygulanıyordu. İndirimler birleştiği için toplu alımda kârlı bir alışveriş olabilir diye paylaşmak istedim.

tubitak-ekstra-indirim

Örneğin, 1001 TL ve üzeri alışveriş (ekstra %25 indirim) ile birlikte kullanıldığında %46,75 indirimle satın almış oluyorsunuz. İndirimler için herhangi bir kod kullanılmıyor, direkt sepette indirim uygulanmış oluyor.

3 Beğeni

İdefixte Nutuk 1 TL, kargo ücretsiz.

Stok 500

3 Beğeni

28 TL olarak gözüküyor

Sepete ekleyince 1 TL olarak güncelleniyor.

1 Beğeni

Bu baskı kitaplığımda var. Bilginiz olsun diye yazıyorum tam metin değil.

1 Beğeni

1 TL’ye de alınır gibi sanki ya, hani eskiden yere düşürsek bir ekmek alınır diye yerden almaya tenezzül edilirdi de, şimdi hiç anlamı kalmadı :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet. 10-15 TL 'ye de alınır. Hatta ben olsam bu özet baskı olan kitabı liselerde inkılap tarihi derslerinde ek kitap olarak okuturum.

4 Beğeni

Getir büyük’te böyle bir indirim var ilk alışverişe özel. Ev-yaşam kısmında iş bankasından birkaç klasik eklemişler belki işinize yarar. Getirme ücreti de almıyorlar diye biliyorum. 70/40 kuponu yani bir nevi.

3 Beğeni

5 Beğeni

Haziran 2021’de %50 indirim ve 40 TL hediye çeki ile 110 TL’ye almıştım Amazon’dan. Fiyatların neredeyse bir buçuk yılda geldiği hal bu. Zamlar dehşet verici.

2 Beğeni