Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Murat Uyurkulak eserlerini Can basıyor ama April baskıları daha uygun Tol 21 TL, Bazuka 10 TL son bir adet. Tol romanının Can baskısı 45 TL Amazon’da.

Bazuka (Kapak değişebilir) https://www.amazon.com.tr/dp/605516292X/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_JVFAQZ7FAF1HV0HZKXXQ
Tol (Kapak değişebilir) https://www.amazon.com.tr/dp/6055162830/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_3F7Z0DHJ3K5FY13FQ90X

Kitabı ve yazarı bilmem ama sayfa sayısı ve ithaki olmasına rağmen fiyat uygun geldiği için paylaşıyorum.

Teftiş (Kapak değişebilir) : Josh Malerman, Aslı Dağlı: Amazon.com.tr: Kitap

Depo (Kapak Değişebilir) : Rob Hart, Sevda Deniz Karali: Amazon.com.tr: Kitap

1 Beğeni

İdefix’te sepette %7 + 750/100 v 60/50 indirim ile alışveriş yapmak için son gün 31 Ekim. Epeydir birikmiş kitapların çocuğunu aldım 2 partide. Alıştık %60-70 indirimlere ama Kitap Fuarına uğrayınca internet indirimleri az gelmiyor artık :grinning:

2 Beğeni

D&r ve inkılap kitabevi mağazalarına gittikten sonra bende aynı kanıya vardım. Tek artan kitap fiyatları olsa keşke güzel ülkemde. :smiling_face_with_tear:

Bu hafta ithaki ve altın indirimdeymiş.

5 Beğeni

Hepsiburada ile görüşmüştüm daha siparişler iptal olmadan önce talep açmışlardı ama sadece bir ürün için talep açılmıştı bugün işlem sonuçlanmış ve kupon tanımlanmış haberiniz olsun.
Düzenleme: Sipariş başına 20 TL kupon tanımlamışlar şimdi aradılar 8 siparişim vardı hepsi için 20 TL kupon tanımlıyorlarmış daha önce 20 TL tanımlandığı için kalan siparişler için 140 tanımlamışlar daha fazla mağdur olmamam için (!) normalde tek tek her sipariş için 20 TL tanımlanıyormuş.

Ekran görüntüsü 2022-10-31 115355

Diğer sitelerde 65 tl Amazon’da 18 tl’ye düşmüş.

1 Beğeni

3 siparişe total 20 tl tanımlamış.Hb pek kullandığım bir platform değildi artık hiç yanaşmam sanırım. :slight_smile:

3 Beğeni
2 Beğeni

Nereden ulaştınız? Müşteri hizmetlerinden mi mail üzerinden mi? Benim birden fazla siparişim oldu ancak 1 tane 20 TL’lik kupon tanımlamışlar.

2 Beğeni

Müşteri hizmetlerine Whatsapp’tan yazın, ben o şekilde iletişime geçtim ve kayıt oluşturdular.
0850 252 4000

Üçleme olduğunu bilmiyordum. Amazon’a gelince alırım artık :blush:

1 Beğeni

Ben çözüm merkezi aracılığıyla görüştüm. 20 TL kupon tanımlandı. Başka da yok dedi müşteri hizmetleri. :roll_eyes:

1 Beğeni

Aynı şekilde başka bir şey yapamayız dediler.

1 Beğeni
2 Beğeni

Bizim alabilmemiz için ne yapmamız lazım

Hiç bilgim yok inanın ben yazdığım numaradan iletişime geçmiştim, kendileri tanımlamışlar o şekilde.

Müşteri hizmetlerine ulaştım, durumu anlattım. Kayıt oluşturdular belki bana da tanımlarlar gelişme olursa buraya yazarım.

1 Beğeni

Ben müşteri hizmetleri ile konuştum. Genel merkezden böyle bir karar çıktığını, aksi bir karar alamayacaklarını dile getirdi. Sanırım kupon tanımlanan forumdaş böyle bir karar çıkmadan işlem yaptığı için tanımlanmış. Biz geç kalmışız kısaca. :woman_shrugging:t2:

2 Beğeni

bütün kitaplara ama bütün kitaplara zam geldi 1 saat kadar önce. 11:58’te 33 tl’ye aldığım kedi gezegeni bir anda 40 tl oldu =(

1 Beğeni