Her siteyi bilmiyorum ama hediye çekim olduğu için dr’dan sepet oluşturmuştum işim çıkınca alamadım az önce alayım diye girdim şok oldum. Cennetin çeşmeleri 48 tl’den 64 tl’ye fırlamış.
Yeni aya geçtiğimiz için sitelerdeki aylık yayınevi indirim oranları değişiyor.
Amazon’da herhangi bir değişiklik yok. Umarım olmaz da bir iki gün boyunca.
Öğlen on ikide başlayacak yazıyor bende.
Kitaplarda müthiş indirimler 4 Kasım saat 7:00’de başlıyor yazıyor bende de.
"Kahkaha attıran indirimler"di "gülümseten"e çevirdiler. Bu ekonomide en fazla gülümsetebiliyorlar demek ki askjlfsajklf
Destek Yayınları Felsefe serisi Amazon’da indirimde şuan.
Kitap için bekleyen varsa beklemesin derim 4 kasıma kaldı.
Bu prime olmayanlar için prime üyeleri için bugünden başlıyor.
Yanlış anlamadıysam, diğer kategorilerdeki indirimler 1-7 arası prime özel. 8inden sonra tüm kullanıcılara. Ancak kitaplar için özel bir durum söz konusu. Ama dediğiniz gibi de olabilir.
Muhtemelen 4 ü olacak. Kitaplarda aşağı yönlü düşüş yok şimdilik.
Öyle sanırım bende şimdi bakınıyorum ama göze çarpan birşey olmadı.
Kitaplar için 4 Kasım gösteriliyor uygulamada
Uzun süredir sepetimde bekleyen bir kitaptı. Sabah baktığımda 52 TL etiket vardı. Saat 12’den sonra 23’e düşmüş.
Bende görünmedi fakat 4 Kasım mevzusu doğruysa, yaptıkları hiç hoş değil. 4-5 gün önceden şu güne “indirim” diye tarih verip, beklenen gün geldiğinde “kitap için bekleyenler 3 gün daha beklesin” demek kötü bir strateji. Bunu baştan duyursalardı şu gün hayal kırıklığı yaşamazdık.
Unutmadan, 40/120 kampanyasının son günü de 4 kasım.
Daha bu sabah yazdım bir iki gün daha böyle kalsa diye ama hemen zamlanmış sepet 13 TL mi ne.
Kitap değil ama kitaplarla ilgili diye sizinlede paylaşmak istedim, uygun değilse kaldırılsın. Kendi internet sitelerinden daha uyguna düşmüş durumda.
Muhtemelen o kupon kullanılamasın diye o güne attılar
O gün dahil diyordu ama, muhtemelen kalkar, yenisi gelir. Laputa Kitap’ta %10 indirimler var, kendi sitesiyle başabaş fiyata geliyor ama kampanyayla bir kitap bedava oluyor (52/120). Bilemedim cumaya daha da iner mi? Biri Conan’ın yaratıcısının korku hikayeleri, diğeri kurt adam öyküleri. Alıp beğenen varsa gazlanmak isterim:)