Çoğu kişi Amazon’un indirimlerini pek beğenmemiş ama şahsen ben gayet iyi buldum, her kitap için indirim söylenemez ama arayıp tek tek bulunduğunda güzel indirimler yakalanıyor. Almayanlar veya ilgilenenler için:
İş Bankası biyografileri Churchill ve Darwin
Halil İnalcık Osmanlı İmparatorluğu üzerine araştırmalar 4 kitap (son kitap hariç)
G.R.R Martin Yedi Krallık Şovalyesi
Alfa Yayınları Osmanlı Dünyası Ciltli
Jared Diamond Yükseliş Ciltli
Ve çerez niyetine Moby Dick Can Yayınları
Saydığım kitaplar 260 tl indirimle geldi. Anlık fiyatları üzerinden %50 indirimli halleri arasındaki fiyat farkını baz aldım. İlgilenenler bakabilir, genelde ilk siparişe özel 40 kodlarından daha fazla kazandırmaz diyordum ama biraz araştırmayla fiyatın baya altında kitaplar alınabilir.
Ben bu siteyi sizin sayenizde keşfettim. Siparişim 2 günde kargoya verildi, temiz bir şekilde gönderildi. Bu şekilde kampanyaları devam ettirirse popülerlik olarak bkmkitap’ın önüne geçebilir.
Ben de şaşırdım şimdi. Ama sevindim de sizin adınıza. Muhtemelen dediğiniz gibi büyük paket olduğundan kolilemişlerdir ama böyle bile olsa buna da şükür. Yine de Hepsiburada’dan alınsa da satıcısı Hepsiburada olmayabilir gibi geliyor bana. Fakat tekrar düşündüğümde aldığınız set standart kargo poşedine sığmayacağından kolilemiş olabilecekleri ihtimali de yüksek.