Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Malazan geliyor diye okumladım.

1 Beğeni

Biraz önce iptal edildi. Yanlış fiyat denilerek.

1 Beğeni
1 Beğeni

Sadece hiç sipariş vermemiş hesaplar için geçerliymiş.

4 Beğeni

Amazonda 120/40 - 150/50 kampanyalar birleşiyor mu?
Diğer sorum ise önce 120/40 kullanıp daha sonra 150/50 kullanılabiliyor mu?

Birleştirilemez şeklinde bir ibare var. Önce 150/50 sonra 120/40 kullanılabildiğini biliyorum, tam tersi şeklinde bir tecrübem olmadı.

1 Beğeni

Hiç sipariş verilmemiş 1 hesabım var ona da gelmemiş :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Amazon’da yeni hesap acip deneyen var mı? O şekilde kodu kullanabiliyor muyuz?

Az önce yeni hesap açıp sepette kodu uyguladım ve promosyon uygulandı. Kullanmak isteyenler şans işi değilse bu yöntemi değerlendirebilir.

1 Beğeni

Yeni hesap açarken telefon sorununu nasıl hallediyorsunuz acaba ? Telefondan mı yaptınız yoksa bilgisayardan mı ?

Telefon numarası ya da mail adresi istediğinden yeni bir mail adresi vererek üye oldum. Bilgisayardan tamamladım bu arada.

Yeni mail de olsa telefondan yaparken illa telefon istiyor. O zaman tamam ben de bilgisayardan deneyeyim bu sefer teşekkür ederim.

1 Beğeni

Kampanyayı kontrol edeceğimiz bir link var mı?

İlk noktanın yaptığı indirimlere bir göz attım bilim kurgu klasiklerinin bazıları %50 indirime rağmen amazondan daha pahalı acaba yalandan bir indirim mi yapılıyor?

ilknokta indirimleri yalandan değil liste fiyatı üzerinden yüzde 50 indirimli. Amazon’un özellikle kitap - gıda gibi ürünlerde diğer tüm satıcılardan şöyle bir farkı var.

Ürün Amazon stoklarına hangi fiyat ile girmişse o parti stok bitene değin ürüne zam gelse bile Amazon fiyatı ürünün stoklarına girdiği fiyat üzerinden oluyor.

6 Beğeni

Amazon, ürünleri stoklarına girdiği zamanda bulunan etiket fiyatları üzerinden satıyor. Yani arada gelen zamları stokta bulunan ürünlerin etiketine yansıtmıyor. Muhtemelen amazonda bulunanlar eski fiyatlı, ilknoktada bulunan ürünler yeni zamlı fiyattan hesaplanıyor olabilir. Kıyas yapıp avantajları görmek lazım iki site arasında. Zaten %50’nin bile artık çok kıymeti kalmadı bu fiyatlarla.
Hatırlıyorum da bundan 15 sene önce çok mecra olmadığı için senede bir kez yapılan İdefix kitap fuarını beklerdik. O hafta deli gibi satışlar ve indirimler olurdu. Acaba %50 lik yayınevi olacak mı diye büyük merak içine girerdim. %50 indirim yakalamak o dönemde büyük nimetti ve fiyatlar cidden çok çok avantajlı hale geliyordu. Artık günümüzde 2 ayda bir %50 indirim yakalıyoruz bir yerlerden ama çok bir şey ifade etmiyor artık.

16 Beğeni

%87 indirimle 60 tl

https://www.bkmkitap.com/temeraire-serisi-takim-set-4-kitap?OM.zn=Urundetay_OzelFiltreYazarKitap-w60&OM.zpc=5026548070973

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/ithakiyayinlari/kitaplar-c-2147483645?siralama=indirimurunler
Vaiz, Jüpiterin mirası, postacı da güzel indirimler var

2 Beğeni

BKM kitap ta indirim kodu var mı ?