Çok satanlarda ilk sıraya çıkarıp reklam yapmak için yapmış da olabilir.
Amazon müşteri hizmetleri ile yazıştım. Bence sizlerde ulaşın en azından Alfa için uyarıda bulunurlar.
kesinlikle katılıyorum kitap şu an çok satanlar1.sırada gözüküyor
Bende aynı şeyi düşündüm hatta bunu belirttim verdikleri cevap;
Bkm’de 3 kitap %50 indirimli şu an. BKMNEHİR kodu ile %10 indirimi de uygulayınca iyi fiyata geliyor. Ben ve yeğenim son kitabı da alınca 3 kitabı da almış olduk. Artık top kalan 7 kitapla ithakide.
Edit: Malazan indirimi.
Personeller görevde değilken nasıl fiyat değişti ki?Yani anca hacklenmeniz lazım ki o zaman da bütün kitaplara abuk fiyatlar koyarlar.
Kendilerince saçma bi açıklama işte.
Ben de şikayet ettim. Reklam konusuna katılıyorum, İzmir Fuarı’nda yaşadiklarımı o başlıkta anlatmıştım. Oldum olası sevmiyorum bu grubu, “param var ama kültürüm yok” diye bağırıyor ucuz işçiliğe eşlik eden yüksek fiyatlar ve geniş telif yelpazesine karşın harcadıkları bu potansiyel ile. Hangi kitabını alsam cildi hamur gibi ezilmiş büzülmüş geliyor. Editoryal kısma hiç girmiyorum. Müşteriye kendini sevdirmek ve kemik kitle yaratmak başka bir şey, bir kerelik soygun yapıp günümü kurtarayım anlayışı bambaşka.
Sabah Alfa Yayın Grubunu aradım ve durumu bildirdim. Onlar da “bu yanlışlığın” farkında olduklarını ve gerekli düzeltmeyi yapıp “hatalı fiyatın” düzeltildiğini söylediler. Onlara "Madem yanlış yaptınız, siz ana bayiisiniz. Girmiş olduğunuz fiyattan gönderip müşteri memnuniyeti açısından yaklaşabilirsiniz dediğimde ‘Biz de öyle düşündük evet ama oldukça fazla talep geldi ve maliyetinin çok üzerinde olduğu için iptal ettik’ cevabıyla karşılaştım. Durumu Amazon’a bildirdiğimde ticari sözleşme başlığı altında birçok terimsel ifade kullandı ve bizi bağlayan cayma hakkı onları da bağlıyormuş yanıtını verdi.
Bu yaptıkları çok Alfa bir hareket.
Diğer kitapların hepsini gözden geçirdim, tek indirim bu “yeni” kitapta vardi. Muhtemelen istedikleri satış gelmedi ve kendilerince tanıtım yaptılar.
İndirimi paylaşmasam da göndermeyeceklerini düşündüğüm için “çok talep oldu” mazeretine sığınmalarını masumane bulmuyorum, sizler de bulmayın diye mizansen yarattım:
Yollayacak adam ilk X kişiye yollar, reklamını bu koldan yine yapardı. Geçiniz:)
O yarattığınız mizansen sizde kalabilir çünkü gerekli şikayetleri bizzat kendilerine anlatacakları şekilde ulaştırdım. Kabul edilebilecek bir durum değil, hâlâ şikayetiniz varsa benim gibi direkt telefon açın, o sorumlu kişileri zorlayın.
Müşteri hizmetlerini aradım, Amazon stoğuna defolu gelen kitaplarına değin şikayetimi yineledim ben. Bu hafta zaten 2 şikayetim vardı.
Kabul edilebilecek olmayan, parasını verip aldığınız ürünün defolu gelmesi ya da sineye çekilerek kanıksanmasıdır. Bu ise olacağı belli bir senaryoydu, daha önce diğer platformlarda da gördük. Para kaybımız olmadı, oysa diğerinde çatır çatır oluyor.
İcap kabul ilişkisi tamamlanmıştır, satıcı ilan ettiği fiyattan teslime sorumludur. Aksini ispat kendisine ait. Ben tüketici hakem heyeti başvurusu yapmayı düşünüyorum.
Hece Aylık Edebiyat Dergisi Sayı: 191 Son 1 adet
Hece Aylık Edebiyat Dergisi Sayı: 191 https://www.amazon.com.tr/Hece-Aylık-Edebiyat-Dergisi-Sayı/dp/B07D2XN5MM/ref=sr_1_1?ref_=cm_sw_r_apann_dp_WJB2NX3W8Q7KZ4JKT0NG
Hece Aylık Edebiyat Dergisi Özel Sayı: 19 - Bir Entelektüel Tedirgin Cemil Meriç
Amazon’a 100/30 kuponu yine gelmiş hesaplarınızı kontrol edin.
https://www.amazon.com.tr/b/?_encoding=UTF8&node=49845365031&pf_rd_p=d0f2e2e6-d977-4778-be96-e919e1dfb88f&pd_rd_wg=iF4RM&pf_rd_r=QATZCXY11WCA1742CHQA&content-id=amzn1.sym.d0f2e2e6-d977-4778-be96-e919e1dfb88f&pd_rd_w=cIz4s&pd_rd_r=9b5fea73-1d25-4070-9fa3-13944fde3d0a&ref_=pd_gwm_unk
KİTAP20 kodu ile birleşiyor mu acaba?
Kitap20 için şartlar nedir acaba?
Buradan görebilirsiniz.
Ben birleştiremedim .