Ürün bana ulaştı, teşekkürler paylaştığınız için.
Denedim olmuyor maalesef.
Etiket fiyatı 300 TL. 30/100 veya 40/120 kodları ile 80’e iner. Bence çok iyi bir fiyat. İçeriği de bayağı ağır, öyle popüler felsefe tarihi kitabı değil.
Diğer kampanyalarla birleşmiyor. 10 kitap ekledim. Sadece sepette %5 indirimi uyguladı. 3 kitap seçip 117tl sepet oluşunca 30tl indirim sağladı. Toplu alım yapacaksanız ikisini de ayrı ayrı hesaplayıp hangisi daha mantıklıysa onu tercih edin.
Çok teşekkür ederim hocam paylaştığınız için, müthiş bir baskıymış. Bugün ulaştı bana da.
Amazon’da Metis ve İletişim’de indirimli fiyatlar devam ediyor burada. Almak istediğiniz kitaplar varsa bakabilirsiniz.
Bu amazon da amazonun kendi stoğu bitince başka satıcılara mı geçiyor burada paylaşılan link? Bana mı öyle tesadüf etti?
Evet hocam öyle oluyor.
Yeni dikkat ettim. Teşekkür ederim.
Elimde yine bkmkitap’ta geçerli 1 tane alt limitsiz 20 lira indirim kodu var kullanmak isteyen buyursun: PIHEOZ
Hepsiburada premium 1 TL’ye düşmüş.
https://www.hepsiburada.com/premium?utm_source=mobile_sidebar
Can Yayınları Amazon’a özel yaptığı Lacivert Klasikler’de 10 al 3 Öde var
Önce böyle kampanyalar yapıyorlar, ondan sonra satın aldığımızda da banlıyorlar. Amazon’un ciddi politika sıkıntısı var, neymiş “bir hanenin alabileceği kitap sınırını geçiyormuş”…
Ben neredeyse bir kütüphane kurdum Amazon’dan şimdiye kadar başıma gelmedi çok şükür
Ben de kurdum kurmasına ama özellikle bu Lacivert Klasikler yüzünden ban yediğimi düşünüyorum.
Ben daha önceki kampanyadan tüm seriyi almıştım, şimdi tekrar aldım hediye olarak bakalım umarım benim başıma da gelmez
Almıştım daha önce birçok kitabı ama şimdi köy okullarına göndermek üzere 60 tane aldım. Teşekkürler bilgi için.
Yedi Gece 33.6, Tango 29.6.
Şimdi 2. kitap %50 indirimli deyince Tango 14.8 liraya mı düşecek yoksa %35 indirimi %50’ye mi çıkacak? Ona göre değerlendirelim.