O karton kapak versiyonuydu hocam, ciltli set bu.
Poirot setine sahip olan arkadaşlardan biri acaba 6 kitabın çevirmenlerine bakabilir mi? Suveren çevirileri mi yoksa yeni çeviriler mi bunlar göremedim de.
O karton kapak versiyonuydu hocam, ciltli set bu.
Poirot setine sahip olan arkadaşlardan biri acaba 6 kitabın çevirmenlerine bakabilir mi? Suveren çevirileri mi yoksa yeni çeviriler mi bunlar göremedim de.

Sanırım karton kapaklısı o fiyattı bu ciltli ve şömizli set.
Hocam ben geçen hafta almıştım şimdi baktım beş tanesi Çiğdem Öztekin çevirisi, Acı Kahve Dilek Akari çevirisi.
Teşekkür ederim, listeme ekleyebilirim demek ki. ![]()
Yıpranmış bir kitap mı gelir bilmiyorum ama HB fiyatı çok uygun. Ben aldım, yıpranmış kitap gelirse iade ederim.
Siparşimiz hakkında hayırlısı diyelim o zaman. ![]()
Teşekkürler bende tercihimi Amazon’dan yana kullandım ![]()
Malazan nın ikinci kitabi için pusudayım. Kara cuma da amazon güzel bir indirim yaparsa 30 lira indirimle kombolar alırım.
Etiket fiyatı sanırım 90$ civarı. Amazon.de’den almak isteseniz kargosu hariç 1885 TL’ye geliyor. 40 TL indirim ile 446 TL bence etiket fiyatına oranla çok iyi bir fiyat.
Bu kitabın yeni baskısında ismini değiştirdiler. Aynı kitap ![]()
Şu an için en uygun fiyat idefix’te. %10 indirimle biraz daha uyguna geliyor. Belki almak isteyen çıkar.
Check this out! https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/9750739639/ref=ox_sc_act_image_1?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_TTHR39V7WB18BJ1XWZBS
Batı Penceresinin Meleği, 15 papel.
BKM kodu verebilecek olan var mıdır?
BKMNEHIR var 300 üzerine %10 veriyor.
Teşekkür ederim, küçük bir alışveriş yapacağım için sms kodlarından arıyorum.