Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

6 Beğeni

Ya çok ama çok teşekkür ederim tesadüfen yakaladım son 1 stoğu. Satıcı amazonmuş umarım gönderilir ellerim titreyerek satın aldım resmen :star_struck:

4 Beğeni

Rica ederim. Öğle saatlerinde stokta 5 tane görünüyordu. Burda paylaşana kadar bitmişti. Biraz önce sipariş kontrol ederken 1 tane daha olduğunu görünce paylaşayım dedim. Umarım gönderilir.

1 Beğeni

Çok sağolun tekrardan. Şansa denk geldi, inanılmaz mutlu oldum :dizzy: :dizzy: .

2 Beğeni

O son bir tane için kapıştık muhtemelen. :smile:
Ben kıl payı kaçırdım, size kısmetmiş. Güzel günlerde okuyun

1 Beğeni

Yaa üzüldüm sizin için de :frowning: . O son anda kaçırma durumu çok başıma gelir. Ara sıra açılıyor demek ki böyle, depoda kalanlar olabilir takip etmek gerekiyor umarım tekrar stok açılır bu şekilde.

2 Beğeni

Diğer satıcılar kısmında 135 TL ye görünüyor. Bir deneyin şansınızı.

1 Beğeni

Gönderildi bilgisini alana kadar fazla dillendirme ters tepebilir. :slightly_smiling_face: :smile:

2 Beğeni

Doğru diyorsun biraz olumlama yapmam lazım. :person_in_lotus_position: :person_in_lotus_position: :joy:.

1 Beğeni

Hemen gordum fakat ilk 3 kitabinkini almamis oldugum icin pas gectim. Alan arkadaslara hayirli olsun.

Aynen hocam bende gördüm, çok denedim, hatta farklı hesaplardan bile denedim ama sepete eklediğimde sepete düşmüyor. Kızım için ilk 3 kitabı almıştım önceden, 4. Eksikti onun için alayım demiştim ama olmadı. Duygu şeysi olmasın diye blur :joy::relaxed:

2 Beğeni

Ben de kızım için topluyorum :slight_smile: Bu aralar sadece canavar çizimlerine bakıyoruz kitaplarda. Büyüyünce ilgisini çekmezse ben okurum tekrar :slight_smile:

1 Beğeni

İdefix kargo bedava kodu var mı acaba? 0031AB7F kodu çalışmıyor.

Arkadaşlar, bkmkitap sitesinde şöyle bir kampanya var.

NOT: Kampanya’dan faydalanmak için sepetinize en az 100 TL’lik ürün ekleyip sepet kısmının altındaki kampanyalar kısmından bu ürünü seçmelisiniz.

100 TL’LİK ALIŞVERİŞE FRANSIZ DEVRİMİ - CİLTLİ ÜRÜNÜ SEPETTE 9,90 TL!

2 Beğeni

Marmara Çizgi yayınevinin %50 indirime girdiği oluyor mu hiç, bilen var mı acaba?

En fazla %40 gördüm o da 2 yıl önce.

Merhaba, Amazon’da ilk sipariş için 30 veya 40 TL kod var mı?

GULUMSE40 kodu ilk siparişe 120TL üzeri 40TL indirim sağlıyor.

Geçen yıl, yıl sonu kampanyalarında kidega’da girmişti. Şu an BKM ve kitapsepeti’nde %40 indirimde sanırım.

@Gok_Smr Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için, beklememe gerek yok o halde :slight_smile: