https://www.dr.com.tr/Kitap/Dorian-Grayin-Portresi/Edebiyat/Roman/Dunya-Klasik/urunno=0000000611821
Everest Yayınları- Ciltli Bir süredir stoklarda yoktu. Şimdilik 5 adet ekleniyor sepete. Bir tanesini ben aldım. İlgilenen varsa baksın derim.
100 TL indirim kuponu kazandınız. D0A34275 21-30 Kasım tarihleri arasında 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. DR
İhtiyacı olan varsa kullanabilir.
121DBB44
225 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim D&R isteyen kullanabilir.
Teşekkür ederim division’ın çizgi romanı da 30 tlye düşmüş ikisini sipariş verdim.
Neredeyse 2 yıl oldu üçlemenin 2. kitabı çevrilmedi. Herhangi bir haber de yok. Ona göre düşünüp almak lazım.
Geçen gün dergiyurdu adlı hepsiburada satıcısında indirimler vardı, oradan kitap aldım ve gönderilen şey dergi oldu.
İşleniyor: 20221122_130530.jpg…
Bir dergi de benden gelsin. İade konusunda zorluk çıkartmazlar umarım
Edit: Fotoğraf niye yüklenemedi ya
Rezalet, rezillik böyle şey olamaz. Umarım iade konusunda sorun çıkmaz.
Sanal pazarlardan bilinmeyen satıcılı kitap almıyorum artık, bende zamanında yeni çıkmış kitapların korsanına denk geldim. Epey tokatçı mevcut maalesef sanal pazarlarda dükkan açan.
Kitap satıyoruz diyip dergi göndermek de bir değişik geçmiş olsun sizlere.
@smartestidiot ve diğer satın alan arkadaşlar, hepimiz Hepsiburada’ya özellikle şikayette bulunalım, sadece iademizi almak için değil, böyle bir dolandırıcının satış yapmaya devam etmemesi için de. Instagram üzerinden yazınca ilgileniyorlar.
idefix 950 üstü 100 tl hediye kuponu 121E11F6
bunun 300 ya da 500 üstü 30 ya da 50 tl indirim versiyonları varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hopi kodu ile 120/40 veya 100/30 kodları birleşiyor mu? Hopi kodunu giriyoruz diğerini otomatik düşüyor hesaptan, bu ikisi teoride birleşebilmeli. Pratikte ispat yapan arkadaşımız var mı acaba?
Bu sabah denedim olmadı. Hopi kodunu girince 50₺ promosyon bakiyesi görünüyor sadece.
45 tl’ye düşen Otostopçunun Galaksi Rehberi’de yalan oldu o zaman.
Teşekkür ederim hocam.
500 TL mi? Bir kumbara için limit çok değil mi