37 TL olarak gözüken bu kitabı aldığımda bana Allen W. Wood Karl Marks kitabını göndermişlerdi. Amazon ile konuştum. Değişim talep ettim, tamam dediler. Bana aynı kitaabı 0 TL ödemesi olan bir sipariş oluşturdular. Ben de olan kitabı evden Aramex gelip aldı vs.
Allen W. Wood Karl Marks kitabı Amazon stoklarında gözükmüyor. Demek ki her iki kitabı aynı ürün gibi listelemişler.
Sizin yazdıklarınızdan sonra anladığım bana yine Allen W. Wood Karl Marks kitabını gönderecekler.
Maalesef amazon’da da hepsiburada’ya yakın bir süreç işliyor. Hatta sistemde kargoya verilmemiş olarak gözükse dahi iptal talebinde bulununca “kargo süreci başlamış olabilir, bu nedenle iptal gerçekleşmeyebilir” diye bir uyarı çıkabiliyor, sonuç kısa süre sonra maille bildiriliyor.
Ama amazon’un şöyle bir güzelliği var. Siz ürünü aldınız ve gelmesini bekliyorsunuz. Ürün size bir şekilde ulaştırılamadı diyelim. Paranız iade ediliyor. Ürün stoktaysa hemen ya da stoklara girdikten sonra aynı fiyattan alabilme şansınız oluyor. Siparişi geçtikten sonra müşteri hizmetlerine bildiriyorsunuz ve ücretin üstü iade oluyor.
Müşteri hizmetlerine, peki bu hakkım ne zamana kadar geçerli diye sordum, sonuçta 1 sene sonra inanılmaz bir fiyat artışı olabilir dedim. Cevap olarak; siz orasını hiç merak etmeyin, çok uzun bir süre bu hakkınızı kullanabilirsiniz dediler. Net bir cevap değildi ama tatmin ediciydi. 3 ay sonra stoklara girince tekrar sipariş verip aldım ürünü, sorunsuz ilerledi.
Amazondan sayısız kitap alışverişi yaptım ama hiç sıkıntı yaşamadım.Tabi bu söylediğiniz sıkıntılar orada da yaşanıyor ama en azından orada çok hızlı bir çözüm süreci var.
Bu benim hepsiburada’dan ikinci kitap alışverişim. Az önce genel müdürlükten arayıp paketimin kaybolduğunu söylüyorlar. Bu açıklama kargoya verildikten 10 gün sonra geliyor. Yani ben ortalığı ayağa kaldırdığımda, şikayetvar sitesi üzerinden detaylı şikayet yazdığımda. Bunları yapmasam yine bekleyecektim muhtemelen. Genel müdürlükteki arkadaş gayet rahat bir şekilde kargomun kaybolduğunu, kitaplar kampanya kapsamında olduğu için kampanyayı kaçırdığımı, ücret iadesi yaptıklarını belirttiler. Ne güzel benim param 13 gün boyunca hesaplarında yattı.
Amazon anlatmış olduğum şu mağduriyetlerin yarısını bile yaşatsa en azından finalde müşteriyi memnun edecek bir çözüm sunuyor ve üstüne hediye çeki tanımlıyor.
Her şeyi geçtim forumda arkadaşlara poşet içinde gönderdikleri kitapları da görüyoruz. Maalesef ayda 9 lira keserek müşteriye premium sıfatı vermekle olmuyor bu işler.