Kitaplar aşırı pahalandı. Geçen gün Selenge %50 indirim 24 kitap seçtim 1500TL tuttu. Ağlayarak sepeti düşürdüm 5 kitaba. Zamanında pahalı sonradan alayım dediğim için çok pişmanım.
Şimdi Ötüke’nin indirimine bakıyorum. Burada da 20 küsür kitap seçtim. Buda 1500 civarı çıktı.
Almasam bazı kitapların baskısı tükenmiş. Basıldığında kaç para olacak. İki gün sonra bu almadığım fiyatlardan bile pişman olacağım. Kararsız kalıyorum böyle.
İnanın Selenge’de aynını ben de yaşadım Kitapyurdu’nda sepetim 1100 tl civarı tuttu. Kitaplar aşırı pahalı. Bazı kitapları çıkarmak zorunda kaldım. Sonuçta iki kitap siparişi verdim
Kidega ve kitapsepeti için bildiğiniz bir indirim kodu var mı acaba? Ayrıca kidega’dan ilk kez alışveriş yapıcam ama kitapların bir kısmını tedarik edemeyip iptal ettiği ve gönderemediği doğru mu?
2 sene önce 6-7 kez alışveriş yapmıştım. Kusursuzdu. Şu an nasıl bilmiyorum? Ancak tedarik edilemezse sorunsuz bir şekilde iadesini yapar. Kaliteli bir site.
Çizgi roman ismi olarak tek tek hatırlamasam da marmara çizgi, jbc ve karakarganın bazı ciltleri çok güzel indirimdeydi açıkçası. Rick and morty fasiküllerini 8 tlye gördüğümü hatırlıyorum. 2-3 sene öncesinin fiyatlarından giriş yapmış gibilerdi.