Benim sepetimdeki kitaplardan biri öyle 3-5 tl değil tam 34 tl birden artmış. 49 tl iken 83 lira olmuş
Stok tükenip satıcı değişmiş olmasın?
Hayır. Zaten satıcı değişti mi buna ilişkin bildirim geliyor.
Aldım, bakalım gelecek mi
Fiyatlar %50den daha düşük şansını denemek isteyen varsa deneyebilir.
Siz bindirimden sonraki indirime yetişmişsiniz o yüzden öyle Şu anda indirimler yansıdı kitaplara.
Bu kitaplara bindirim yapılmamış. Geçen haftaki güncel fiyatları da aynen yukarıda belirtildiği gibiydi. Bence çok güzel fiyatlara inmiş, kaçırmayın.
Akşama bi sepet yapacağım listemden indirime girenler de var 10 adeti geçmesini bekliyorum.
Ben birkaç gün önce almıştım buradan. Bugün teslim edilecek gözüküyor kargo. Duruma göre yazacaktım buraya. Gönderiyorlar
Üçünün de etiket fiyatı hatalı girilmiş. Kara Prens’i doğru girmişler ama. Ayıp olmasın diye onu da siparişe eklemiştim
@Lorien_archers Arkabahçe, Marmara çizgi, JBC ve bazı Çizgi Düşler kitaplarında çok uygun fiyatlar var. Ama stokta olan kitap sayısı çok az. Yan tarafta stoktakilere tıklayınca aşağıdaki durum oluşuyor.
@asfgdjh eski fiyatları girmekten ziyade ürünler zamanında normal fiyattan girilmiş sonra hiç fiyat güncellemesi olmamış bence. Zaten bu yayınevlerinin ürünlerinin çoğu stokta yok. Stok temizliği yapıyorlar sanırım. Bir süre sonra bunlar da bulunmaz.
Ben 8 kitabı 200 liraya aldım. Tanesi 25tl’ye geliyor. 4 tane Walking Dead, Taksi Hikayeleri, Solo, 30 Gün 30 Gece ve 1 tane flash rebirth. Bende eksik olanlardan stoklu bulduklarım sadece bunlardı.
İlginç olan sitede siparişimdeki kitapların tekil tedarik durumu oluşturuldu, siparişin durumu ise hazırlanıyor gözüküyor sipariş verdiğim günden beri. Ama bugün kargom geldi eksiksiz. Ne sipariş oluşturma, ne kargo vs hiç bir mail gelmedi. Kargo takip kodu, kargo firmasından sms vs de gelmedi.
Ben halen kitaplar hazırlanacak diye beklerken kargo ulaştı hayalet gibi. Böyle de bir durum mevcut. Belirtmek istedim.
Zaman Çarkı ciltli versiyonları Amazon’da baya güzel indirim ile satılıyor. Almak isteyen varsa kaçırmasın.
Bakalım fiyat farkını kupon olarak tanımlayacaklar mı bana
Bu arada 4.kitap Ruhlar Labirentini de İdefix’ten sipariş ettim.
100 TL kupon + %10 ile 117,58’e geldi fiyatı.
Ben de şu an ona bakıyordum ve sepet yapmıştım. Ama benim sepette Ruhlar Labirenti 146 TL ye düşüyor. İdefix’de aktif bir kod var mı şu an.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6053609722/
Celal Şengör’ün Bilgiyle Sohbet: Popüler Bilim Yazıları kitabı. Gelen bildirim sayesinde haberim oldu. Listemdeki indirim olsa da alsam dediğim kitaplardan birini daha almış oldum. Etiket fiyatı 140TL ve şu an 56TL olduğu için %60 indirimli hesapladım.
38,60 a almışım amazondan…fiyatı artırmışlar.
11 Eylül günü 26 liraya alınabiliyormuş ve almışım.
(Tarih biraz manidar oldu)
500 üzerine 100 TL kuponum vardı onu kullandım ben