Yakında Amazon indirimi var mıdır acaba ?
Şu an var aslında indirim ama pek keyifsiz…
ucuzkitapal’da ithaki %50 var güvenilir mi?
İki kere alışveriş yaptım bir sorun olmadı.
İnşallah gönderirler 53,60 dan aldım yarım saat önce.
Piyasanın en güvenilir firmalarından; 3-4 farklı isimle de satış yapıyorlar ama paketlemede kitapların naylonla sarılması için site üzerinden mesaj atmanız gerekiyor.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl, yıl sonu indirimleri bayağı sağlam olmuştu. Bkm bilmem kaç yayınevinde %50 indirim yapmıştı. Diğer sitelerde de iyi kampanyalar vardı. Bu yıl olmayacak mı acaba yoksa son günlerde mi olmuştu onu hatırlayamıyorum ama umarım yine olur.
Şaka gibi. Can Yayınlarının sitesinden kargo bedava olsun diye fazla kitap almak istemediğim için almadım. Sabah da Kitapsepeti’nde 48 TL idi. Amazon’dan tek bu kitabı alabilmek için bekledim. Keşke kargo parasını ödeyerek alsaydım. Daha karlı olurdum. Her türlü Amazon’u bekleyeceğim. O zamana kadar daha fazla yükselmez umarım. Kendi sitesinde etiket fiyatı 80 TL idi. Arz-talep meselesi etkili mi oldu acaba?
Ben de kargo ödemeyeyim dedim de uçtu gitti ben karar verene kadar.
Kitap çıkmadan önce fiyatını 150 TL olarak tahmin etmiştim. Eski fiyatı görünce bu fiyata üzülüyor insan.
ucuzkitapal 'da İthaki grubu yüzde 50 - “Yaşam ve Yazgı” 52 TL. Peride Celal’i KY’de 6 TL daha ucuza alabiliyordum ama “Yaşam ve Yazgı” nedeniyle o farkı görmezden geldim.
Galiba 150 TL üzeri kargo ücretsiz. Benim daha önce bu siteden verdiğim siparişlerin gelmesi genelde bir haftayı geçti ama gelen kitaplar sorunsuzdu.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Japon klasiklerini de tamamlamak istiyordum birlikte aldım Yaşam ve Yazgı’yı. Umarım gönderim sağlanır .
Almak isteyen varsa seri şuan çok iyi bir fiyatta. Son çıkan 4. kitabın tekil fiyatı 250 tl, indirimli olarak 150 tl en ucuz.
İdefix 250/30 indirim kodu: 2E92FB7
En uzun geceye özel yani şu an İlknokta bazı kitaplara %50 indirim getirmiş, bir bakın derim ihtiyacınız olan kitapta belki indirimlidir.
Ben de yıllar sonra drye bir bakayım en uzun gün indirimi var mı diye ama hiç bir şey yoktu. Nerde bir zamanların %45 Altın, Alfa vs indirimleri.
Sepete ek %15 var.
Son 1.
Satıcı: hepsiburada
https://www.hepsiburada.com/kan-varsa-stephen-king-p-HBCV000007A1RQ?magaza=Hepsiburada