Biraz daha geri gidersek bedavaya veriyorlarmış diyeceğiz…bunun ilk çıkışı her şeyin bedava olduğu kadim zamanlardan falan gibi olacak.
Fiyat geçmişine bakmamıştım. Şimdi kontrol ettim ve temmuzda da 19TL’ye satıldığını görünce içim cız etmedi değil
dedim ya zorlayarak bir yere varacağız az sonra…komedi gibi…
Hangi siteden acaba?
İdefix’ten hocam .
D0A34275 bu kupon ile 500 TL’lik hediye çekine 100 TL indirim uygulayıp hediye çekini hesabıma aktardım .
Ardından 660 TL olacak şekilde sepet oluşturdum .Almak istediğim kitaplar vardı tamda o fiyata tekabül etti.Sepette yüzde on indirim ile 600 TL’ye düştü .Ardından bu sepetede yukardaki aynı kuponu uyguladım (Kuponun kullanma sınırı yok ,üç dört defa kullandım ) ve sepet 500 TL’ye düştü .Sonra da 400 TL’ye aldığım 500 TL’lik hediye çekini aktif ettim .Yani 660 TL tutan kitapları 400 TL’ye aldım haliyle şu kitapta göründüğü şekilde uygun fiyata geldi ,hatta hediye çekindeki indirimi de sayarsam 100 TL’ye almış oldum .
Ben sözelciydim
Keyifli okumalar dilerim arkadaşım. Güzel bir alışveriş olmuş. Bence dilediğin bi sayısal bölüme girebilirsin bu alışverişle.
Ben kod aradım ama sanırım şu an aktif bir kod yok idefix’de. Bu kitabı çok beklediğim için ve idefix’in + %10 sepette indirimiyle daha uyguna bulamayacağımı düşünerek sipariş verdim geçtim.
Hahaha kahkaha attım Malum kitap fiyatları uçunca birer matematikçi olduk gitti .
Bayağı komik fiyatlar bazıları güncel etiket fiyatından %50 daha düşük. Arkabahçe varyant topluyordum. Normal kapak olanlardan eksiklerimi aldım. Yollarsalar efsane olur.
Kuponunuz ve matematik sayesinde (eşit ağırlıkçıydım ) ben de güzel bir fiyata almış oldum teşekkür ederim.
Hayırlı olsun ,keyifli okumalar.
Çok teşekkür ediyorum.
Güvenilir mi acaba satıcı?
hepsiburadanın kendisi satıyor
Çok dikkatsizim. Yayınevini satıcı sandım.
Bundan aşağısına cüret edemezler ama.
Belki son bir cüret gelir.