Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kitapyurdu Mart sonuna kadar Enpara kampanyası gelmiş. 150/30 iade

7 Beğeni

Deneme amaçlı bir sepet yaptım. 12 kitap attım. Sadece 1 kitabın bedeli 0 TL ye indi. Diğerleri yine yazan tutar üzerinden hesaplandı. Müşteri hizmetleri zaten bağlanmıyor. Galiba her 3 kitap için ayrı siparişler oluşturmak lazım. İlginç.

1 Beğeni

Bu hangi site acaba?

Pardon onu unutmuşum.
BKM kitap.

idefix bedava kargo kodu var mıdır arkadaşlar

ya dikkatimi çeken bir şey bu büyük yayınevleri everest, iletişim falan azar azar bazen büyük büyük zamlar yapıyorlar ama daha butik yayınevleri mesela norgunk falan yazdan beri fiyatları aynı. gerçekten her zam ekonomik kriz yüzünden mi acaba? düşünüyorum… önceki siparişinizdeki fiyatlarla şimdiki fiyatları lütfen karşılaştırınız.

2 Beğeni

Kaçırmayın arkadaşlar , BKM

10 Beğeni

Fırsat çok iyiymiş, ben de ithaki baskıları olmasaydı da almazdım.

3 Beğeni

metis bazı kitaplarında %55 indirime gitti: Metiskitap.com, okumak için

Selenge yayınlarına yeni çıkan İpek Yolu İmparatorlukları sınırlı sayıda %50 indirimde.

2 Beğeni

2 Beğeni

Çevirisi nasıldır acaba ?

Nasıl bir kitaptır, tavsiye eder misiniz?

Okumadığım için içeriği hakkında yorum yapamıyorum. Yazarın Tibet imparatorluğu listemdeydi. Bugün hem bu eserin indirime girmesi hem de Empara kampanya başlatmasıyla aldım.

Selenge Yayınlarının Tarih serileri sağlam kitaplar oluyor.

1 Beğeni

Bilgim yok, maalesef.

Teşekkürler, aldım.:clap:

Beckwith önemli bir yazar. Ben de alacaktım ama yetişemedim, fiyat artmış.

Yakın zamanda Amazon’da güzel bir kampanya olur mu ? Almak istediğim kitaplar var fakat henüz yeterli seviyede bir indirimde olmadıkları için almadım ama zam gelirse diye de korkuyorum . Araftayım……

İlk 300 kitap %50.

1 Beğeni