Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

bir tespitimi dile getirmek istiyorum…kitapsepeti ve bkmkitap yüksek ihtimal aynı firma. ikisini kıyasladığımda bkmkitap’ta ne kadar kitap varsa onun üstüne %10 fazla indirim var kitapsepeti’nde. ancak sabit 15 tl kargo ücreti var. hangisi iyi derseniz çalışan bkm kodu bulursanız kargo bedavasıyla 7-8 tl bkm ile kâr elde edersiniz. öbür türlü kitapsepeti… niye ayrı bir site açmışlar derseniz bilmem? kapital taktiktir. okuyucuya bir seferde ne kadar çok alırsan o kadar iyi kâr elde edersin mesajı vermek istiyor olabilirler. idefix ve dnr gibi. biri %7 verir genelde biri de %10 indirim. siz de bir o site bir bu site dolanır durursunuz.

1 Beğeni

BKM kitap Bursa’da fiili mağazası da olan bir firmaya ait. Kitapsepeti Martı yayınlarına ait ve İstanbul’da yerleri. :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba, BKM, Kitapsepeti’ni bünyesine kattı bir süre önce. ( 1 seneden fazla olabilir.) BKM’nin kurmuş olduğu dağıtım firması Odak Kitap Kitapsepeti’nin faaliyetlerini sürdürüyor şu anda. Kitapsepeti sitesinde de firmanın Point olarak değiştirildiğini görebilirsiniz.

6 Beğeni

Hepsiburada’da tıkla kazan var.

3 Beğeni

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.

4 Beğeni

Güncel Amazon kupon kodu var mı acaba?

9 Beğeni

Son kampanyayı pek iyi yönetememişlerdi.

İthaki’den halihazırda alacağım bir kitap var. Perşembe ne çıkar bilmiyorum ama muhtemelen bu kez ben pas geçeceğim.

3 Beğeni

Ben ithaki’nin kendi internet sitesine yoğunlaşmasından dolayı artık böyle indirimler görmeyiz sanıyordum. İyi oldu alacağım birkaç şey vardı

5 Beğeni

Salı 14 - Perşembe 02 arası.

3 Beğeni

Alper Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Ne zamandır Zülfü Livaneli kitaplarını almak istiyordum fakat pahalılıktan alamıyordum. Neredeyse hepsini aldım , daha önce okuduklarım da dahil. Tekrar teşekkürler.

2 Beğeni

Henüz indirim başlamadı diye biliyorum ama, inşallah sıkıntı olmamıştır.

Bende başlamış gözüküyor.

1 Beğeni

Tüm kitaplarında yok henüz.

1 Beğeni

Anladım. Şöyle bir göz gezdirdim de baktıklarımın hepsinde %50 gözüküyor. O yüzden yazmak istedim. Belki sizin özel aramada baktığınız kitaplar indirimsizdir.

İlknokta’da oluşturduğum sepet bir türlü düşemedi, kaçta başlayacak acaba %50 indirim? :smiling_face_with_tear:

Instagram sayfalarında hikaye olarak geri sayım paylaşmışlar. O geri sayıma göre sabah 10’da başlayacak indirimler.

Burak hocam kontrol ettim hepsini %50 indirimle almışım. Ben de ufak bir panik oldum ama sorun yokmuş :slight_smile:

1 Beğeni

Tamamdır öyleyse sıkıntı yok :slight_smile: Güle güle okuyun.