bir tespitimi dile getirmek istiyorum…kitapsepeti ve bkmkitap yüksek ihtimal aynı firma. ikisini kıyasladığımda bkmkitap’ta ne kadar kitap varsa onun üstüne %10 fazla indirim var kitapsepeti’nde. ancak sabit 15 tl kargo ücreti var. hangisi iyi derseniz çalışan bkm kodu bulursanız kargo bedavasıyla 7-8 tl bkm ile kâr elde edersiniz. öbür türlü kitapsepeti… niye ayrı bir site açmışlar derseniz bilmem? kapital taktiktir. okuyucuya bir seferde ne kadar çok alırsan o kadar iyi kâr elde edersin mesajı vermek istiyor olabilirler. idefix ve dnr gibi. biri %7 verir genelde biri de %10 indirim. siz de bir o site bir bu site dolanır durursunuz.
BKM kitap Bursa’da fiili mağazası da olan bir firmaya ait. Kitapsepeti Martı yayınlarına ait ve İstanbul’da yerleri.
Merhaba, BKM, Kitapsepeti’ni bünyesine kattı bir süre önce. ( 1 seneden fazla olabilir.) BKM’nin kurmuş olduğu dağıtım firması Odak Kitap Kitapsepeti’nin faaliyetlerini sürdürüyor şu anda. Kitapsepeti sitesinde de firmanın Point olarak değiştirildiğini görebilirsiniz.
Hepsiburada’da tıkla kazan var.
Güncel Amazon kupon kodu var mı acaba?
Son kampanyayı pek iyi yönetememişlerdi.
İthaki’den halihazırda alacağım bir kitap var. Perşembe ne çıkar bilmiyorum ama muhtemelen bu kez ben pas geçeceğim.
Ben ithaki’nin kendi internet sitesine yoğunlaşmasından dolayı artık böyle indirimler görmeyiz sanıyordum. İyi oldu alacağım birkaç şey vardı
Alper Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Ne zamandır Zülfü Livaneli kitaplarını almak istiyordum fakat pahalılıktan alamıyordum. Neredeyse hepsini aldım , daha önce okuduklarım da dahil. Tekrar teşekkürler.
Henüz indirim başlamadı diye biliyorum ama, inşallah sıkıntı olmamıştır.
Bende başlamış gözüküyor.
Tüm kitaplarında yok henüz.
Anladım. Şöyle bir göz gezdirdim de baktıklarımın hepsinde %50 gözüküyor. O yüzden yazmak istedim. Belki sizin özel aramada baktığınız kitaplar indirimsizdir.
İlknokta’da oluşturduğum sepet bir türlü düşemedi, kaçta başlayacak acaba %50 indirim?
Instagram sayfalarında hikaye olarak geri sayım paylaşmışlar. O geri sayıma göre sabah 10’da başlayacak indirimler.
Burak hocam kontrol ettim hepsini %50 indirimle almışım. Ben de ufak bir panik oldum ama sorun yokmuş
Tamamdır öyleyse sıkıntı yok Güle güle okuyun.