Nereden girdim bu başlığa… Gitti iki bin kayme…
Ben de hızımı alamayıp 2000 tl lik bir sepet yapmıştım, sonra eşimin silueti geldi gözümün önüne ve 400 e düşürdüm.
Sen hiç öyle düşünme. Ben gizli alıcıyım. Şöyle bir bakayım derken 600 lira oldu sepet yine.
@Ferhat_Coskun ben eşime hiç sormadım bugüne kadar ya. Bizim evde kitap günlük ekmek almak gibi bir şey. Beslenme şeklim böyle benim.
Kitapyurdu, Kitapsepeti, Kidega ve Amazon’dan toplamda 1040 TL sipariş verdim biraz önce.
Sadece kitapyurdu platin üyelik dört taksit yaptım. Diğerleri tek çekim.
Pişman değilim sayın hakim bey.
@BiblofilYouTube Burak ne almış öğrendim ama şimdi akılda olan soru Agape hangi kitapları aldı.
Saramago ile ben de küskünüm. Hep aklımında bir köşesinde kalmaya devam ediyor.
Bir zamanlar Ayn Rand nasıl pahalı geliyordu hepimize. İngiliz Edebiyat Tarihi bile yüzde 50 ile 225 olmuş.
Yapacak bir şey yok. Kitap alamıyorum bari telefon alayım dedim 40 bin olmuş. Telefon alamıyorum bari televizyon alayım dedim 60 bin olmuş. Televizyon alamıyorum bari kitap alayım dedim, ucuz geldi.
Ben aynı haltı yedim 6 ay önce telefon aldım. 3te 1ini banka promosyonu karşılamasına rağmen amiral gemi telefonu aldım ve 6 aydır burnum b*ktan çıkmıyor. 6 aydır ilk defa yeni telefonum ile internetten alışveriş yaptım neredeyse. O kadar kötü vurdu. 6 aydır kitap almayınca kidegada 500 üstü sepet ile bakışmya başladım. Alt tarafı alfa pkd setini tamamlayacaktim.
Seni dinledim. Alfa favori listemde olanları da aldım. Alfa yüzde 50 indirim çok az oluyor…
Enpara kredi kartı olan arkadaşlar. Kidega da ödemeyi peşin yapıp, sonradan kartın faizsiz taksit uygulaması ile Kidega için 9 taksit yaptırabiliyorsunuz.
Bu indirimin ne kadar süreceğini bilsek aslında… Yarın ona göre alabilirim ama bugün zaten son günse hiç umutlanmayayım
Şu an enpara kartım olmadığı için üzüldüm
Almaya devam ediyorsam?
Bu şimdi mi söylenir…
Şahname’de benim de gözüm vardı ama alamayacağım. Çehov’un devamını unutmuşum. Diğer böbreğimi de ona yatıracağım.
Arkadaşlar indirim muhtemelen bu gece biter.
@Buyifix benim PKD kalsaydı hiç bakışmazdım.
Hepsiburada seçili kitaplarda 1 alana 1 hediye
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-edebiyat-kitaplarinda-surpriz-kampanya
%10 indirimi nasıl yaptınız?
Yurtiçi Kargo ile oluyor iadeler.
Çalıştığım kurumun Kidega ile kurumsal indirim anlaşması mevcut. Kurumsal mail adresimizle üyelikte indirim direkt otomatik tanımlanıyor.