Ben iptal…
Eksik gedik kalmadı sanırım, herhalde, galiba, belki…
Eksik kalmamış gibi.
Fazla bir kitap alacağım yok ama Ötüken ve Koridor da bu indirimlere dahil olsaydı, iyi olacaktı.
Tesekkurler. 20 karakter doldurmak icin Sybil’i cagiriyorum.
BKM’den ve Kadıköy’den çizgi romanlarımı da aldım, herhalde bir 3 ay kıpırdayamam…
Bu siparişler tahmini ne zaman gelir acaba ?
Benim siparişe nisanın 10undan sonra teslim diyor sistem.
İşinize karışmak gibi olmasın ama bence Resimli Hobbit için bekleseniz daha iyi olurdu. En geç 1-1.5 ay içinde yüzde 50 indiirim olur bir yerlerde. Yaklaşık 50 TL farkediyor. Kronikler de yüzde 50 değil yüzde 35 galiba.
Parasının kıymetini bilmeyenlerdenim maalesef, oysa kolay ya da çok kazandığım da yok Teşekkür ederim yine de.
Oldubil’i söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim, birkaç saniyede parayı oraya aktardım.İndirimle 1780₺’lik sepetim tekrar %15’lik indirimle 1490₺’a indi, sanırım aldığım kitapları daha yüksek bir indirimle almam mümkün olmazdı.Uzun zamandır beklettiğim Ayn Rand seti 850₺ civarına geldi, listesinde olan varsa bu fırsat kaçmaz.
Kidega indiriminden Solaris almayan ya da kargo sınırı nedeniyle alamayan arkadaşlar şu an Amazonda Solaris %50 ile 42.5 lira.
Check this out! https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6254496453/ref=ox_sc_act_image_7?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_8WGGKCSY8X9FT2FNQ226
Ben de indirimlere bakıp çıkayım dedim. Hangi ara Alfa’dan Lem ve J. Verne, İthaki’den BKK ve Karanlık Kitaplık eksiklerimi tamamladım anlayamadım bile şu an boş cüzdanımla bakışıyoruz😅
2 farklı sepet yapıp 24 kitapla Kidega indirimini tamamladım, lütfen bir an önce bitsin indirim yoksa bir sepet daha oluşturacağım dayanamayıp.
Yabancı ve Günden kalanları almak zorunda kaldım Kidega oldubill den indirimi olunca 300 altına kargo ücreti ödememek için çok saçma en son düşüyorsun ama sonra kargo ücreti çıkartıyorsun…
Amazon dan ise 120-40 vardı iki kitap 230 denk geldi.
Kidega ise aldığım kitaplar için tam olarak yüzde elli olmuyor oldubill ile kombo yapınca 40 civarına geliyor diyebilirim diğer sitelerin fiyatlarına oranla.
YKY için çok fazla bir indirim söylenemez aldığıma pişman olablilirim onun yerine iletişim yayınları daha makul olurdu sanki.
Ajandayı not tutmak için aldım malum okullar açılıyor.
Maaş yatmasın nolur. Geç yatsın kampanya bitsin nolur.
Oldubille almaya çalışıyorum yarım saattir bekliyorum. Var mı böyle bir sorun yaşayan başka?
Aynı şeyi yaşıyoruz napacağız ya ağlayacağım artık.