Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Geçen Kidega indiriminden alamadığınız kitaplar varsa teselli armağanı bir kampanya daha var. Alfa Yayınları 500 TL ve üzeri siparişlere sepette 50 TL indirim yapıyor.

Amazon’un şöyle indirimli kitapları beni ifrit ediyor artık. İlk cilt 260 tl, fakat diğer ciltlerin tanesi 700-900 lira. Ne bu şimdi? Eskiden alıyordum farklı kitaplarda bunun gibi serinin geri kalanı da indirime girer diye ama indirime falan sokmuyorlar asla. Bir tür satış taktiği mi bu nedir gerçekten merak ediyorum, ilk cildi ucuza verelim, diğerlerini de canları çeker alırlar mı diyorlar acaba. Artık hiç hoşuma gitmiyor, tam tersine gıcık oluyorum gördükçe şöyle indirim.

7 Beğeni

O zaman alıyorum bak? Yarıda kalırsa ibanı atarım :grinning::grinning:

1 Beğeni

:slight_smile:

Prestij seri… Öyle ya da böyle bu ekonomi ile son cilt 1000 TL’de olsa bitirirler bence.

5 Beğeni

Kesinlikle satış taktiği ve ben de sinir oluyorum.

4 Beğeni

Kidega’dan aldığım kitaplar tedarik edildi gözüküyor. Ne zamanda kargoya veriyorlar?

Benim Kidega siparişlerimden birinin kargoya verildiğine dair mail geldi. Diğerinde de kitaplar temin edilmiş ama henüz kargoya verilmemiş.

Kidega’da genelde tedarik edildiden sonra 2-3 gün daha bekliyor kitaplar. Bu durumda ben mail atıyorum, kitaplarım tedarik edildi, halen gönderilmedi diye. Bir gün sonra önce kargo bildirimi geliyor, sonra kideganın yanıtı geliyor kitaplarınız kargolanmış gözüküyor diye :confused:
Haftanın belli günlerinde kargo çıkışları var sanırım, yada günlük kargo kotaları var. O yüzden genelde tedarik sonrası da bekliyor bir kaç gün

5 Beğeni

Tedarik edildi diye sevinmeyin arkadaşlar Kidega bu. :joy: Sonraki gün tekrar tedarik sürecindeye dönebilir durum.

3 Beğeni

Pazar günü verdiğim 2 Kidega siparişinden 1’i kargoya verildi bugün, çok şaşkınım.

1 Beğeni

Kidega’dan benim kitaplar da tedarik edilmiş bu kadar hızlı tedarik beklemiyordum :slight_smile: Bakalım kargoya ne zaman verilecek.

Kidega benin iki gündür temin edilen kitapları kitap korumaları hesaba koymuş vade sonunu bekliyor amazondan pazar aldığım kitaplar elime ulaştı:^(

İlknokta kampanyasında 24 lira kargo parası vermemek için 112,5 lira daha harcadım, çok kârlı bir alışveriş yaptım. :slight_smile:

20 Beğeni

Bu arada İlknokta’nın İthaki %50 kampanyası yarın saat kaçta bitecek, bilen var mıdır acaba?

Tam sipariş verecektim, aklıma Malazan 4 geldi :slight_smile:. Yarın bir sürpriz olabilir mi?

İndirim bittikten sonra gelir tabii gelirse. :smiley:

2 Beğeni

O zaman verelim siparişi :slight_smile:

Bandrol alınacak daha gelmesi imkansız zaten. :slight_smile:

2 Beğeni

Sonunda cevap aldık hocam bu soruya bugün. Gönül rahatlığı ile verin siparişinizi. Gelecek ay gelir herhalde.

Drizzt için sıkıştırmaya devam.

5 Beğeni

Yıl içinde devam ettirmeyi düşünüyoruz diyorlarsa en fazla 2 kitap çıkar bu sene ki o 2.si bile şüpheli… Geçmiş olsun arkadaşlar basacağız ama kesin tarih veremiyoruz kervanına bir seri daha katıldı

5 Beğeni

Bu haftanın kitapları ilknokta da bugün satışa açıldı, kampanya nedeniyle bugünden satışa açtılar galiba. Büyük ihtimalle bu hafta başka kitap çıkmaz ithaki den.

1 Beğeni