Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Yayinevinden bir arkadasin burada basacagiz ama zamani belli degil kabilinden konustugunu ben de hatirliyorum. Sonradan iptal ettilerse kacirmisim.

Ben de pandemi zamanı bir yayında basılmayacağını söylediklerini hatırlıyorum. Yanlış da olabilir tabi.

The Nature of Middle-earth kitabı için de 2021 içerisinde çıkacak demişliği var Editör Emre Bey’in.

Bence alım tercihlerinizi gelecek hakkında söylenenlerle değil eldeki verilerle yapın çünkü planlarının büyük bölümüne uymuyorlar o yada bu sebepten dolayı.

Peki basılacağını belirttiğiniz açıklamalı notlar versiyonunda Alan Lee illüstrasyonları da olacak mı? Bilginiz var mı bu konuda?

Yabanci 2 forumu okudum, birini paylastim, yazdiklarina gore onda kadin bir cizerin calismalari eslik etmis - kimi cocuksu kimiyse metnin ruhuna uygun bulmus. Nasil yazildigiyla ilgili olmasına indirgeyip burun kiviran da var ama oveni Lee’ye gore (edisyona) daha cok. Sahaf bir arkadas da yurt disi ciltlerle ayni kalitede ciltlemedikleri icin almayacagini soyledi.

Ben duz metin almistim, LOTR olsa alirdim ama Hobbit icin 3 kitap, o basilmazsa da tek farki gorsellerle ayni metne iki kitap alimini hem yer hem butce darligindan dusunmuyorum.

2 Beğeni

İthaki basacağız dediği The Fall of Numenor kitabını da basmadı daha. Ben Hobbit’i pas geçtim gerçi ama basacağız basmayacağız sözleri çok dikkate alınası değil satın alıp almamak konusunda bence de.

2 Beğeni

En son iki yıl önce Twitter’dan böyle cevap vermişlerdi bana .

6 Beğeni

Ben de bu şekilde hatırlıyorum. Önce 2021’de basılacak demişlerdi, sonra yıl sonuna yetiştirmeyi planlanıyoruz dendi. 2022’ye sarkabilir söylentlerinden sonra burada bir video soru-cevap yapılmıştı; o yayında “düşündüğünüz gibi değil, bazı sorunlar var” anlamına gelecek cümleler kuruldu ve bugüne kadar gelindi.

Açıklamalardan birisi burada:

Forumda daha önce paylaşılmıştı, buraya da iliştireyim. Hobbit edisyonlarıyla ilgili bilgi verebilir:

Üşenmedim aradım buldum.

https://www.youtube.com/live/zgp9pg3bays?feature=share

Sevgili @Burcununkitaplari yayınında 24. dakika. Çok olumsuz konuşmamış. Ben bir yerde net şekilde basılmayacak dendiğini hatırlıyorum ama nerede.

1 Beğeni

Şu piyasada amazon haricî ciddi indirim yapan yok sanki yüzde elliler havada uçuşuyor fakat bakıyorsun piyasadan en fazla yüzde yirmi ucuz.Oldubil muhabbetti olmasa amazon daha avantajlı.

1 Beğeni

2 Beğeni

İthaki Malazan 4. kitabı basmamış :frowning: Bu seride yarıda kalmasın. Seri bitmeden kitapları aldık.

1 Beğeni

İthaki’ye belli olmadığı ve güvenmediğim için seriye başlamadım. Seriyi tamamen bitirdiklerinde, bitirirlerse, alacağım.

Malazan Mayıs gibi gelir sanırım. Nisan’da gelmeyecek gibi.

1 Beğeni

Valla ben 5 i bekliyorum seriye girmek için en azından yarısı çıksın :blush:

1 Beğeni

Malazan yarıda kalmaz da beni düşündüren yeni cilt kaç TL olacak.

6 Beğeni

Ben bir de ciltli ve ciltsiz olarak alıyorum bu seriyi umarım bonfile kurundan çıkmaz. :d

Tolkien

https://www.amazon.com.tr/Fellowship-Ring-Illustrated-J-Tolkien/dp/0008376123/ref=sr_1_1?keywords=the+fellowship+of+the+ring&qid=1680623986&refinements=p_n_format_browse-bin%3A13815621031&rnid=13815614031&s=books&sprefix=the+fello%2Caps%2C140&sr=1-1

2 Beğeni

1 kilo olmasa bile 750 gram olur. :slight_smile:

1 Beğeni