Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Premiuma geçin isterseniz 10 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

Kullanmayacağım için öyle şeyleri başlatmak istemedim.

Premium üyelik ilk ay 1 TL. Sonraki aylar 14,90 TL. Yanında Blutv hediyesi var.

2 Beğeni

Kidega’da %50 indirimler devam ediyor. YKY, Can, Jaguar, İthaki, Alfa grubu (%45), Ketebe (%45) görebildiklerim

5 Beğeni

kidega indirim kodu var mı arkadaşlar?

Fiyatları kontrol edin geçenlerde forumdan biri yazmıştı sanırım zam yapılmış diye.

1 Beğeni

Kidega indirimleri açtı yine şov devam ediyor.

Livera Yayınlarında gördüm ben bir de, almak istediğim kitapları vardı iyi oldu. Sel %40 olmuş, o da fena değil.

Not: Oldubil’e Enpara ile para yüklerseniz, faizsiz 5’e bölebiliyorsunuz.

Haftalardir… Yeniden basilan, karaborsaya dusmus bir kitabin temin edilmemesi benim icin F puana yeterli sebep.

2 Beğeni

İdefix indirim koduna ihtiyacım var. Kullanmayacak olan arkadaşlar varsa özelden paylaşabilir mi?

1 Beğeni

İdefix kodu olup da vermeyenin… diye okudum :slight_smile: benim içim bayağı fesat galiba.

4 Beğeni

Kidega kodu var mı???

Ahaha :rofl: gerçekten mi? Hemen değiştireyim cümleyi.

@SJack bu aralar kendisine saklamayı tercih ediyor ama belki bugün bir güzellik yapar bize.

1 Beğeni

Kidega’da inkilap yayınevi de %50 indirimde, maalesef RNG’ler hariç.

%50 indirimdekiler:
YKY
Can
İthaki
Kanon
Livera
Vagon
Maya
Eva
İnkilap
Scala
Pozitif

----------’

Domingo, Kidega, Alfa, Everest, Ketebe, Destek, Kırmızı Kedi, İndigo, Pegasus, Ephesus, Yabancı %45 indirimde

6 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/dp/6258401260?psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_HN6XBJRFEV61HQNYDRMP
İlgilenen olursa normal etiket fiyatı 130 TL yani yarıya iniyor. Uzun zamandır fiyatından dolayı alamıyordum çöktüm çok iyi bir dönemde olmasam da parasal anlamda.

2 Beğeni

Bende niye para artıyor diyordum. Kidega indirimini görmemişim ki.

Diskdünya indirimi yazılmış mı diye bakmaya gelmiştim. Çoktan yazılmış tabi ki. Sevincim kursağımda kaldı benim şahsen. Kidegada Ucube Kocakarılar’ın liste fiyatı daha düşük olduğundan kitaplar o fiyat aralığında sanmıştım. :frowning: Neyse altı kitap aldım şimdilik.

1 Beğeni

Ben de az önce Ankara’daki şubelerine uğrayıp son kitabı alıp seriyi tamamladım, şimdilik. Tam Ankara’da işimin olduğu zamana denk gelmesi çok iyi oldu.

Bende alsancak İzmir den bir 5 tane aldım. Kidega indirim tufanı cebi kuruttuğu için şimdilik 5 te kaldı :blush:

1 Beğeni