Kidega’da 315 ₺ iken aldım. Ürün geldi, bir kitapta kapak ile bir kaç sayfayı birlikte yapıştırmışlardı, ayrıca kitabın normal baskının üç kat fiyat farkı varken tek fark sadece kapak. Dış kutu sert kutu, bir tane de poster var o kadar. İade ettim.
Karton kapak olanları okumaya başladım, bu kampanyayı da görünce ciltlisi olsun dedim. Amazon’dan aldım, kutu ile galiba top oynamışlardı. Kutudan çıkarırken hiç zorlanmadım, kargo zaten biraz geç gelseymiş, herhalde Amazon’un aynı siparişi birden fazla kargoda göndermesi gibi kutu ve kitap ayrı ayrı gelirdi. Haliyle bu kargodan sert kutu bile zarar görmüştü çünkü Amazon kutuyu karton kutuya koymuş, çevresine de bir tane kraft kağıt koymuş o kadar. Hadi kitaplar temizse sorun etmeyeceğim dedim, kitapların birisinin iç kapağında kusur vardı. İki kere aldığım ürünün her ikisinde de kapalıyken kusurlu gelmesi bu seriyi normal şekilde okumak konusunda ikna olmama yetti.
O kampanyadan haberdardım ama alacağım kitapları az tutmaya çalıştığımdan daha cazip kuponları bulmayı denedim. Tabii ki bulamadım. Sonunda süresi dolmadan 300₺ ve üzerine %20 indirim olanı kullanmak durumunda kaldım.
Ben yakın zamanda okumayacağım için jelatinini açmadım duruyor öyle ama içinde beni nasıl bir bela bekliyor diye korku içindeyim. :') Bende hepsiburada ile almıştım ve iade süresi filanda geçti. Jelatin içinde paramparçaysa da bilmiyorum yani. Ciltli set hakkında şeyler okudukça sonsuza kadar jelatin içinde saklayasım geliyor.
Diğer kitaplar için bakmadım ama bu kitap özelinde güzel bir indirim var, 172 liraya iniyor. Şu fiyatlara sevinir oldum ya cidden moral bozucu.
Bunlar %45 indirimli
Çok iyi kitaptır Mağara bilginize
Mağara kitabı amazonda da 71.5. Kargo ödemek istemeyen primelara duyurulur.
Şu Saramago ile Çehov alfa baskılarını fiyatlar uçmadan önce toplayamadığıma hayıflanırım her görüşümde. Başka kitaplara öncelik verdik bu iki yazar kaldı ah ah.
Kidega’da Kara Karga, Arka Bahçe ve Sırtlan Kitap’ta %50 indirim mevcut.
Oldubil ekstra %15 ile Monsters 123.25’e geldi
Şu kitabın ciltlisini bekliyordum ama basmayacaklar sanırım
172 liraya indi diye sevinip Hepsiburada’dan alan ben bu iletiyi beğendi
Geçen senelerde yine bu fiyata düşmüştü, ince kapak yazmasına rağmen ciltli gelmişti bana
Edit : Şunun fiyatı da iyiymiş.
%50 indirimli
Ben de ciltli bekliyordum, instagramdan da sordum ama yanıt bile vermediler. Fırsat varken aldım artık.
Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk kitapları hem ciltlisi hem ciltsizine zam gelmiş. Ben zaten zam gelmemesini garipsiyordum sonunda gelmiş
Ben de ciltlisini bekliyorum. Umarım çıkar.
Kidega’da yeni haftasonu indirimleri başlamış. Delidolu %50 indirimde Oldubil kartla toplam %57.5 indirim oluyor.
Son iki kitap yok