Kidega’dan Oldubil ile alışveriş yapamıyorum.
‘3d Secure işleminiz başarıyla gerçekleşemedi. Vakıf Bank 3D Secure işleminde bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.’ hatası alıyorum.
Bugün alışveriş yapan oldu mu acaba?
Az evvel 31 kitabı aldım. 3 bende vardı, olmayan ikisini tudemden alacağım. Toplam 36 kitap mı çıktı şimdiye kadar? Geceye Bürüneveğim 38’di gerçi ama.
Bende de bu hatayı veriyordu. Farklı banka kullanıyorsanız onları deneyin. Bende Garanti Bankası sorun çıkarmamıştı.
Uzun Dünya 4 fiyatı çok iyi de keşke ilk kitap falan olsaydı 4.den dalmak garip olabilir Bunun gibi başka bir fırsat olsa bedava kargo ile malazan witness 1 i alacağım da bulamadım yanına alınacak bir kitap
Kidega %50 kampanyasındaki bazı yayınları :
Pegasus Yayınları
Ephesus Yayınları
Mona Kitap
Everest Yayınları
DeliDoldu
Martı Yayınları
Martı Çocuk Yayınları
Novella Dinamik
Novella
Dergah Yayınları
Helikopter Yayınları
Kitap Yayınevi
Ötüken Neşriyat
Payel Yayınları
Flaneur
Ötüken Çocuk Yayınları
İthaki Yayınları
Dex Yayınevi
Ketebe Yayınları
Destek Yayınları
Kara Karga Yayınları
Can Yayınları
Yapı Kredi Yayınları
Can Çocuk Yayınları
Arka Bahçe Yayınları
Sırtlan Kitap
Bu konunun ilk mesajından takip edebilirsiniz, en son 33. kitap olan Postane çıktı. Sıralama olarak 33 ten sonrasında gözüken ama Tiffany Sızı kitapları olduğu için daha önce basılmış olan 35-38 ve 41. kitaplar da mevcut. Totalde 36 kitap doğrudur yani.
Yeter para kalmadı. Sonraki aylara da kalsın.
O zaman Oldubil indiriminden faydalanamam ama? Hala aynı hatayı vermeye devam ediyor bu arada.
Otuken Faustlar da yari indirimde, dikkatinden kacanlar icin.
Tek bir banka yoluyla gönderiyorsunuz hata vermeye devam edecektir. Benim Yapı Kredi ve En Para da benzer hataları veriyor ancak ilginçtir Garanti üzerinden sorunsuz işlem yapıyorum. Belki farklı bir banka da denenebilir.
Kidega uygulamasından sorunsuz sipariş verdim az önce. Pc üzerinden Chrome veya Opera’dan olmadı ama uygulamadan tekte oldu.
Check this out! https://www.amazon.com.tr/dp/605990954X?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_2T8A72K8HQRKKND4WJRZ
Richard Dawkins, Ruhtaki Bilim, 20 lira.
Check this out! Amazon.com.tr
Sanderson, Steelheart, 35 lira
Sanderson, Firefight, 25 lira.
İdefix indirim kodu yok mu arkadaşlar?
Amazon ve D&R’da aynı fiyat. Amazonda 150/50 hala kullanılabilir durumda ise 215’e iner.
Normalde fiyatı 20 Pound (500 TL)
Çizgi Roman ve Mizah kitaplarında tek fiyat 65 TL
Hocam haberim yoktu çok teşekkürler.
Yordam indirimleri yakın bi dönemde oldu mu ya da olacak mı?
https://www.instagram.com/p/CrLzB3PIm0z/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Arkadaşlar Instagram’da bir sayfada 40 kitaplık bir çekiliş var. Yıllardır takip ettiğim bir sayfa olduğundan güvenilir diyebilirim, katılmak isteyen olabilir diye link bırakıyorum.