Sipariş versek mi acaba? %50 indirimli ile aralarında 22.5 tl fark var. Çok önemli bir fark değil bence. Yani %50 indirim de beklenebilir ama muhtemelen ben beklemeyip sipariş vereceğim
Sen ne dersin?
Bunu yapınca kargo bedavayı karşılamıyor 250 TL altı tuttuğu için, tuzak gibi bir şey
Ekleme: Amber %45 artı Tuhaf, Çok Tuhaf kombosu yaptım
Hesapta olsa ben de alacağım ama mecburen maaşı bekleyeceğim.
@MelihAntepli artık Pangea’dan ya da BK’dan ekleme yapacaksın.
Ben de büyük olasılık yarın yapacağım bu işi, bugün kaldı.
ayrıntı yayınları yakın tarih dizisinde %40 indirim kampanyası var: Ayrıntı Yayınları Twitter’da: “Yakın Tarih dizimizdeki kitaplar Nisan ayı boyunca %40 indirimde! 350 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo ve hediye kitap kampanyamız bu ay da devam ediyor. İndirimli kitaplara ulaşmak için: https://t.co/ci3Mg0uSqR https://t.co/46ap30klp9” / Twitter
1250 sayfa ciltli baskı.
%50 indirim gelirse alırım artık. Onun yerine gittim fıstık ezmesi ve vitamin aldım.
Ha %45 ha %50 alsaydın ya
Bk Klasiğini de eklemek istiyorum.
Bk 'dan ne var alacağın?
En sonuncusu işte. Onun dışında malum kitap dışında eksiğim yok. Hoş en son yine böyle dediğimde 3 kitap eksik çıktı seriden. Arada bir kontrol etmek gerek.
Merhaba, İdefix ya da D&R indirim kodu var mı?
oldubil’den yararlanmak istediğimde
3d Secure işleminiz başarıyla gerçekleşemedi. Vakıf Bank 3D Secure işleminde bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
diyor bunun çözümü var mıdır? kartım ziraat bankası banka kartı ondan mı acaba? madem olmayacak niye para yüklettirirler ki?? neyse umarım geri kartıma bu sanal karttaki parayı banka kartıma havale edebiliyorumdur.
Ben de 1 kere kullandım ve aynı sorunu yaşamıştım. Uygulamasından yapınca geçti.
çok teşekkürler sayenizde yapabildim. peki buradan bir kez mi yararlanılabiliyor biliyor musunuz?
%50 indirimli.
Onu bilmiyorum maalesef.
Tıkla kazan varmış, 9 da bitiyordur herhalde.
24 saat geçerli tüm kitaplarda %50 kampanyası başlamış.
Geleneksel %50 İndirim kampanyası başladı.