2022 Ocak’ta kutusunu 60 TL’ye almışım…
Rıza Nur’un Uğuznamesi % 50 indirimde 400 TL😬
Amazonda geçerli bir kod var mı acaba? İlk alışverişe 150 vardı en son ama devam ediyor mu bulamadım?
ya bir yakalayamadım kayıp kütüphaneler indirimini saç.ma sapan bir gün yapıp bırakıyorlar hep geç duyuyorum
Keşke bir Kidega indirimi daha olsa…
Keşke Kidega Delidolu indirimini bir daha yapsa Diskdünyalar çok övüldü kaçırdığıma çok üzülüyorum.
Çalışan idefix kodu var mıdır💸
Bütün romanlar ve hikayeler içinde mi?
İdefix veya D&R için bedava kargo kodu var mı ?
Ucuzkitapal’da ithaki yayınları %50 indirimli imiş süper çarşamba şeyinden dolayı.
İdefix ve d&r artık ücrtsiz kargo kodu vermiyor. Önceki verdikleri ise artık çalışmıyor. Sadece cep uygulaması üzerinden 150 TL ve üstüne ücretsiz kargo imkanı sunuyor.
Ayrıca yeni hesap açıp Hoşgeldın5 koduyla ilk siparişe özel ek %5 indirimle 377,43 liraya düşüyor. Almak isteyenler için bu avantajı kullanmalarını tavsiye ederim.
Sipariş için mayıs ayını bekleyecektim ama baktım satın alacağım bazı kitapların stokları yarı yarıya düşmüş.
Ötüken yüzde 50 kampanyasından kitap alacaksanız, kampanyada olan kitaplar stoklu.
Ötüken kargo sınırı kaç TL idi.
Bide Şifacı Krallar’dan hiç alan oldu mu fotoğraflar istesem. Baskısı Faust tarzı mı merak ettim.
Kargo sınırı 355 TL diye yazıyor.
Kitabın alınmasını beklemeye gerek yok. Ötüken satış sayfasında kitaptan paylaşım var. Bu kitabın galiba bir Selenge çevirisi de vardı.
Kargo sınırı çok yüksekmiş.
Fotoları da aslında pdf den çok tatmin olmadığım için istemiştim. Fiziki olarak görmek daha iyi olur derken senden güncelleme geldi.
İç sayfa kalitesi nasıl acaba? Sadece bu kitabı istiyorum ama bunun için de ayrıca kargo ücreti ödemek zor geliyor.