Enflasyonu körüklemeyelim lütfen : )
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A30RJ08LXJSSC6
Amazonda linkteki seçili kitaplarda 300TL’ye yüzde 15 indirim kampanyası var.
Dumas Kulübü Amazon.com.tr
Kitapla tesadüfen karşılaştım ve araştırırken fiyatına bakayım dedim, şok oldum. 448 sayfa ve 16,25 ₺. Sepette 2.44 ₺ promosyon olunca 13’e kaptım hemen.
Daha önce burada paylaşıldı mı bilmiyorum. Nutella’nın kapağında kod var o kodu uygulamasına girince puan birikiyor. Aylık belli bir sayıda kod giriliyor. 1000 puana Hepsiburada ya da D&R’de kullanılabilecek 25 TL kodu alınabilir. Biriktirmek biraz uğraştırıcı tabi. Benim şansıma 1500 puanı harcadım 1000 puana düşürmüşler Hepsiburada kodunu. Uğraşmam ben bunla diyeniniz varsa kodunuza talibim.
Teneke Adamlar normalde 90 lira civarı Amazon’da 9,90 satılıyor. Güzel bir hikayesi var. Sepette 300₺ ve üzeri alışverişinize %15 indirim almak için kullanılabilir.
Teşekkürler, hemen aldım bir tane.
Valla böyle indirimlerle gelin:sweat_smile: Az önce yukarıdaki paylaşımda Dumas Kulübünü gördüm aldım, şimdide Teneke Adamları, çok teşekkürler haber verdiğiniz için. 100₺ nin altında kitap bulmak çok zor artık, hele böyle 10₺ civarında kitapları görünce direkt alıyorum
Rica ederim umarım güzel bir kitaptır. Önümüzdeki aya okumayı düşünüyorum. Konusu ilgi çekici görünüyor.
Enparalılar şartları taşıyorsanız (ayın enparalısı) KY 'de ayrıca 150’ye 30 TL indirim de var.
https://www.kitapyurdu.com/index.php?route=information/information&information_id=119
Amazon da fiyatları çekiyor bu kampanya sayesinde.
Hugh Howey Silo serisine başladım şu an, bitirdiğim gibi ben de Dumas Kulübüne başlamayı planlıyorum.
İyi okumalar şimdiden.
Birkaç gün önce ekstra %25 indirim vardı İthaki Yayınlarında(Hepsiburada). Hepsiburada premium ve nays ile 32,62 TL ye alınabiliyordu.
Al hocam al, bekletme, bu sektörün geleceği bence en karanlık olanlardan.
Affetmedim. Alacaklarımın çoğunu aldım bile. Kalanları da tek tek alırız artık.
Ben de acaba alsam mı diye beklettiğim kitapların bir bölümünü sipariş ettim. Şimdi kalan bölümü düşünüyorum