Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Enflasyonu körüklemeyelim lütfen : )

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A30RJ08LXJSSC6
Amazonda linkteki seçili kitaplarda 300TL’ye yüzde 15 indirim kampanyası var.

6 Beğeni

Dumas Kulübü Amazon.com.tr

Kitapla tesadüfen karşılaştım ve araştırırken fiyatına bakayım dedim, şok oldum. 448 sayfa ve 16,25 ₺. Sepette 2.44 ₺ promosyon olunca 13’e kaptım hemen.

9 Beğeni

Daha önce burada paylaşıldı mı bilmiyorum. Nutella’nın kapağında kod var o kodu uygulamasına girince puan birikiyor. Aylık belli bir sayıda kod giriliyor. 1000 puana Hepsiburada ya da D&R’de kullanılabilecek 25 TL kodu alınabilir. Biriktirmek biraz uğraştırıcı tabi. Benim şansıma 1500 puanı harcadım 1000 puana düşürmüşler Hepsiburada kodunu. Uğraşmam ben bunla diyeniniz varsa kodunuza talibim.:grimacing:

3 Beğeni

Teneke Adamlar normalde 90 lira civarı Amazon’da 9,90 satılıyor. Güzel bir hikayesi var. Sepette 300₺ ve üzeri alışverişinize %15 indirim almak için kullanılabilir.

3 Beğeni

Teşekkürler, hemen aldım bir tane.

2 Beğeni

Valla böyle indirimlerle gelin​:sweat_smile: Az önce yukarıdaki paylaşımda Dumas Kulübünü gördüm aldım, şimdide Teneke Adamları, çok teşekkürler haber verdiğiniz için. 100₺ nin altında kitap bulmak çok zor artık, hele böyle 10₺ civarında kitapları görünce direkt alıyorum :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

3 Beğeni

Rica ederim umarım güzel bir kitaptır. Önümüzdeki aya okumayı düşünüyorum. Konusu ilgi çekici görünüyor.

2 Beğeni

Kitapyurdu

11 Beğeni

Enparalılar şartları taşıyorsanız (ayın enparalısı) KY 'de ayrıca 150’ye 30 TL indirim de var.

https://www.kitapyurdu.com/index.php?route=information/information&information_id=119

5 Beğeni

Amazon da fiyatları çekiyor bu kampanya sayesinde.

3 Beğeni

Hugh Howey Silo serisine başladım şu an, bitirdiğim gibi ben de Dumas Kulübüne başlamayı planlıyorum.

2 Beğeni

İyi okumalar şimdiden.

6 Beğeni

Hepsiburada

Amazon

5 Beğeni

Birkaç gün önce ekstra %25 indirim vardı İthaki Yayınlarında(Hepsiburada). Hepsiburada premium ve nays ile 32,62 TL ye alınabiliyordu.

3 Beğeni

Al hocam al, bekletme, bu sektörün geleceği bence en karanlık olanlardan.

2 Beğeni

Affetmedim. Alacaklarımın çoğunu aldım bile. Kalanları da tek tek alırız artık. :joy:

3 Beğeni

Ben de acaba alsam mı diye beklettiğim kitapların bir bölümünü sipariş ettim. Şimdi kalan bölümü düşünüyorum :slight_smile:

2 Beğeni