Bende Amazon Hollanda’dan büyük bir manyaklık yaptım kur patlamadan, kitap harici elimde hiç mal tutmam zaten, ne yapayım bundan sonra çok istediklerimizi tekil tekil alırız.
Şu dolar fırlamadan ya da kitaplara zam gelmeden önce PKD 5. Cilt ve Malazan 4 çıksa keşke. @Blackheart
İthaki bu hafta doları 25 lira baz alıp direkt bassın Malazan’ı. Bizi hiç üzüp bekletmesin kur zıplayınca basacağım diye. 8 aydır bekliyoruz zaten kitabı.
Alfa bence doları beklemiyordur çünkü çok rahat bir şekilde dehşet ötesi fiyatlarla çıkarıyor zaten kitaplarını.
Pegasus, bandrollerini yıllar önce aldığı halde serilerin devam kitaplarını tam da bu şekilde hala yayımlamadı. İthaki’nin de zam sıklığından ne kadar çok parayı sevdiğini biliyoruz, bu durumda bize asla böyle bir jestte bulunmazlar.
Benimkisi umut hocam. O gemi gelmeyecek belki ama beklemeye umut etmeye devam ediyorum.
Bu arada ithaki neyse de pegasusun yaptığı tam bir saçmalık. 2 yıl ürünü elde bekletmek ne kadar kârlı olabilir ki?
Ben alacaklarımın çoğunu üçe beşe bakmadan aldım. Aldıklarım beni 3 yıl kadar götürür. Ondan sonra da olmadı ikinci ele yönelirim diye düşünüyorum.
Aslında bekliyordum da son çıkanları eklememişler.
Kavabata yok, Llosa’lar yok, Kazancakis-Kardeş Katilleri yok.
Olaydı iyiydi.
kidega’da 500 tl üstü iletişim yay. alışverişine 50 tl indirim kampanyası yapmışlar. ama ne kampanya iletişim zaten uçuyor. ama yine de benim kesem bol diyenler baksın.
Artık beklemenin mantığı yok, her geçen gün dolar artacak ve fiyatlama yapmak zorlaşacak. Şu anki maliyetlerle 470 TL ve 380 TL olmalarını beklerim. 1 ay sonra basarsa 530’a 440. Ama kimse bir kitaba yüzde 50 ile bile olsa o paraları veremeyecektir. Bundan böyle satışların korkunç bir hızla düşmesi muhtemeldir, bu da bu montanlı serinin sonu demek.
Ayrıca mobil uygulamada 300’e 35 TL ve 100 TL üzeri kargo bedava var.
Şu indirimi görünce birkaç kitap alayım dedim ama yine kendimi keriz gibi hissediyorum.
Yaklaşık bir haftadır Sisifos Söyleni’yi Kitapyurdu, Amazon ve Ucuzkitapal’da sepetimde tutuyorum.Bu kitap zaten dün 63 TL idi. Bugün 10 TL az olunca nasıl %50 indirimli olabilir.
Yine de daha fazla zam gelmeden alacağız mecbur.
Önceki indirim oranı yüzde 40 'mış. Yüzde 50 olunca 10 TL daha düşmüş fiyatı. İndirimleri liste fiyatları üzerinden uyguluyorlar. İndirim oranları değiştikçe fiyatları değişmiş oluyor.
Ben bu indirimden yararlanamadım bir türlü. Ödeme esnasında mı düşüyor 35 TL? Yoksa bizim bir yerden kampanyayı mı seçmemiz lazım?
Çok güzel bir lot yaparak sipariş verdim, teşekkürler.
hangi site olduğunu da söyleyebilir misiniz?