Bir şey diyeceğim. Bu kur hızı ile tahminen ay sonu 25 TL gibi. 500 değil 650 olur. Tek ihtimal milleti kura yönlendirip, 1000 baz faizi çakarlarsa o zaman kötü olur.
Valla bende de o dert var. Birde bende serilerin ilk kitabini okumadan seri kitapları almama sıkıntısı da var bir yandan o bir yanda Kur sıkıştırıyor arada kaldım
Literatür yayıncılık kendi sitesinde köy enstitülü yazarların kitaplarına %40 indirim yapmış. Fakir Baykurt kitapları için güzel fırsatlar var. https://www.literatur.com.tr/koy-enstitulu-yazarlarin-kitaplari-2?orderby=5
Merhaba, D&R indirim kodu olan var mı?
Şöyle bir zamlar gelmeden Amazon,Kidega indirimi falan olsa da stoklasak…
İhtimali nedir?
İdefixte 250 TL üzerine 25 TL indirim var ve 100 TL üzerine kargo ücretsiz olmuş.
Malazan 4 için daha rahat tahminler yapılabilmesi adına ufak biz hizmet;
Gardens of the Moon - Ay Bahçeleri - Malazan 1
Çıkış Tarihi: 31.01.2022
Dolar Kuru: 13.57
Ciltsiz Fiyat: 100 TL
Ciltli Fiyat: 200 TL
Deadhouse Gates - Ölühane Kapıları - Malazan 2
Çıkış Tarihi: 29.06.2022
Dolar Kuru: 16.67
Ciltsiz Fiyat: 180 TL
Ciltli Fiyat: 280 TL
Memories of Ice - Buzun Anıları - Malazan 3
Çıkış Tarihi: 16.11.2022
Dolar Kuru: 18.65
Ciltsiz Fiyat: 280 TL
Ciltli Fiyat: 380 TL
4 ay arayla bastıklarında ciltli/ciltsiz 100 er zam yemiş, dolar farkları 2.5 TL civarı. Bu ay cıkarsa bile dolar farkı 4-5 TL olacak bu durumda, bu ay çıkması durumunda, tahminim 550 TL ve 420 TL. Kur tahmini ise: 22,65
Malazan sebep dolar kuru sonuç mu çıkıyor cevap hocam:joy:. Malazan her çıktığında dolar artmış. Malazan’ın çıkış tarihini baskılaması lazım merkez bankasının bence.
Malazan 1 ciltli 163 TL malazan 2 ciltli 200 TL aldim hocam 23 Mart ve 5 Haziranda
Türkiye’nin rasyonel bir Malazan’a dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır .
Malazan için Plana Sadık Kalalım arkadaşlar
Plan şu: Kurbana ortak girer gibi kitabı ortak alıyoruz sıra ile okuyup kitaplığımız da sıra ile tutuyoruz kitabı.
En son benim kitaplığımda huzur bulacaksa yüzde 50 hisseli devrebook planına sadık kalmak için ben de evet diyorum.
O değil de ben bu seriyi hem ciltli hem karton alarak başladım, patladık daha üçüncü kitapta heheh
Bundan sonra ciltlisini ben alacağım, karton kapağı bizi bu belaya bulaştıran @isos81 yollasın bana.
Evet, olabilir, güzel plan
Malazani bilmemde az once tek salatalığa 5tl para verdim mod olarak “cumleten daha beter olalim” durumundayım ayın 28 inden beri.
Malazan konusuna gelecek olursak ne olacak bu ülkemizdeki Malazan istilası?
- 657 sf
- 604 sf
- 925 sf
- 1015 sf
- 960 sf
- 1203 sf
- 509 sf
- 1008 sf
- 1280 sf
- 921 sf
(İngilizce edisyonlar)
Bence sayfa sayılarını da göz önünde bulundurun.
4. kitabın ciltsiz versiyonunun etiket fiyatı 450-500 tl bandında olur diye düşünüyorum.
Guzel plan. Çolugum cocugun var benim, ilk kurayı ben çekebilir miyim?
Bence olur. Bu durumda okuma sırası, birinci siz sonuncu okuyan Burak @BiblofilYouTube olacak.
Ben zaten üçüncü kitabı bile okuyamadım, başlayıp 150- 200 sayfa sonrasında bıraktım kitabı. Kitaplığımda tozlanıyor kitap.
Ya şu konuda fiyat konuşmayın, adamlar şimdi anladı beklentiyi fiyatı ona göre çekecekler. Bence burayı takip ediyorlardır
Aylık sigara paramı kitaplara yaptırdığım için pek koymuyor bana.