Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Devam ettirse bile müşteri bulamaz bence. Bu da devam ettirmemek demek, 4.kitap son olur gibi. Bence onunda çıkması son derece şüpheli.

2 Beğeni

Amarıga bizi gısganıyor. Şimdi oturup kara kara düşünüyor dış güjler; adamlara bak vatandaşları kitap alamayacak hale geldi. Biz nasıl yaparız?..

7 Beğeni

Alırlar alırlar bir şey olmaz. Milletimiz halinden memnun.

5 Beğeni

250TL’ye %10 indirim promosyonuyla birleşmiyormuş arkadaşlar. Bilginize benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın :smile:

2 Beğeni

Bu seriyi açıkladıklarında dolar 18 miş zaten, doların artması da bir bahane :slight_smile: hiç girmeseydiniz.

5 Beğeni

Kitapyurdunda perşembe yordam indirim varmış

8 Beğeni

OlduBil’e taksit yapabiliyor muyuz?

1 Beğeni

Ben mi yanlış görüyorum yoksa ithaki %50 ye yakın bir zam mı yapmış kendi sitesinde :thinking:

2 Beğeni

Evet. Eskisine göre baya artmış fiyatlar. Eski yeni dememişler ne varsa yükseltmişler. Amazon’da hala fiyatı artmamış olanlar var. İlknokta’dan kıyas edip sipariş geçme fikri makul görünüyor. 5 al 4 öde ile baya indirimli hale geliyor.

5 Beğeni

Diğer bankaları bilmiyorum. TEB ile oluyor. Kampanya katılım sonarası TEB KK ile yapılan ödeme faizsiz 3 taksite bölünebiliyor.

2 Beğeni

Teb yok maalesef. Kankası QNB var bir deneyeyim

1 Beğeni

Yüzde elli ile satışta Kidega’da. Atlamış olabilirim mesajların içinde, İthaki’de yüzde elli ve yeni çıkan kitaplar da stoklarında.

2 Beğeni

Teşekkürler dostum, bu yaz almayı planlıyorum fiyatlar gerçekten aşırı uygun

1 Beğeni

Son kale amazonda yıkılmış duruyor ithaki cephesinde. Zaman Çarkı toplayanlara da geçmiş olsun. Neredeyse hepsine 70 - 100 tl arası zam gelmiş…

1 Beğeni

Amazon’da 50-60tl arası %50 indirim ile satılan kitapları arattım. Tarayıcıdan bakınca kitapların alt kısmında 5 al 4 öde indirimine dahil olanlar yazıyor. Bu şekilde sepetinize eklediğiniz çoğu kitap baya indirime girmiş oluyor.

image

Sepete öylesine İthaki ağırlıklı bir kaç kitap ekleyip deneme yaptım. Yanlış hesaplamadıysam %65 civarı bir indirime denk geliyor.

5 Beğeni

3 Beğeni

3-4 günde 1 stok ve fiyatları güncelleyeceğim, geç kalma :slight_smile:

1 Beğeni

Kidega’da Can Yayınları ve Sel Yayıncılık’ta %50 indirim var. İthaki’nin de yeni çıkan kitaplarında %50 indirim var.

4 Beğeni

3 Beğeni

Arkadaşlar Kralların Yolu iki cilt toplam 200 TL Amazon’da. Bu zamlı fiyatı mı yoksa zam daha gelmemiş mi?

Cahilliğime verin zam geldi zam geldi diyoruz anlayamıyorum artık algımı kaybettim :smile:

1 Beğeni