Devam ettirse bile müşteri bulamaz bence. Bu da devam ettirmemek demek, 4.kitap son olur gibi. Bence onunda çıkması son derece şüpheli.
Amarıga bizi gısganıyor. Şimdi oturup kara kara düşünüyor dış güjler; adamlara bak vatandaşları kitap alamayacak hale geldi. Biz nasıl yaparız?..
Alırlar alırlar bir şey olmaz. Milletimiz halinden memnun.
250TL’ye %10 indirim promosyonuyla birleşmiyormuş arkadaşlar. Bilginize benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın
Bu seriyi açıkladıklarında dolar 18 miş zaten, doların artması da bir bahane hiç girmeseydiniz.
OlduBil’e taksit yapabiliyor muyuz?
Ben mi yanlış görüyorum yoksa ithaki %50 ye yakın bir zam mı yapmış kendi sitesinde
Evet. Eskisine göre baya artmış fiyatlar. Eski yeni dememişler ne varsa yükseltmişler. Amazon’da hala fiyatı artmamış olanlar var. İlknokta’dan kıyas edip sipariş geçme fikri makul görünüyor. 5 al 4 öde ile baya indirimli hale geliyor.
Diğer bankaları bilmiyorum. TEB ile oluyor. Kampanya katılım sonarası TEB KK ile yapılan ödeme faizsiz 3 taksite bölünebiliyor.
Teb yok maalesef. Kankası QNB var bir deneyeyim
Yüzde elli ile satışta Kidega’da. Atlamış olabilirim mesajların içinde, İthaki’de yüzde elli ve yeni çıkan kitaplar da stoklarında.
Teşekkürler dostum, bu yaz almayı planlıyorum fiyatlar gerçekten aşırı uygun
Son kale amazonda yıkılmış duruyor ithaki cephesinde. Zaman Çarkı toplayanlara da geçmiş olsun. Neredeyse hepsine 70 - 100 tl arası zam gelmiş…
Amazon’da 50-60tl arası %50 indirim ile satılan kitapları arattım. Tarayıcıdan bakınca kitapların alt kısmında 5 al 4 öde indirimine dahil olanlar yazıyor. Bu şekilde sepetinize eklediğiniz çoğu kitap baya indirime girmiş oluyor.
Sepete öylesine İthaki ağırlıklı bir kaç kitap ekleyip deneme yaptım. Yanlış hesaplamadıysam %65 civarı bir indirime denk geliyor.
3-4 günde 1 stok ve fiyatları güncelleyeceğim, geç kalma
Kidega’da Can Yayınları ve Sel Yayıncılık’ta %50 indirim var. İthaki’nin de yeni çıkan kitaplarında %50 indirim var.
Arkadaşlar Kralların Yolu iki cilt toplam 200 TL Amazon’da. Bu zamlı fiyatı mı yoksa zam daha gelmemiş mi?
Cahilliğime verin zam geldi zam geldi diyoruz anlayamıyorum artık algımı kaybettim