Kidega da Alfa Yayınları % 45 indirimli olması lazım. Sepetimdeki alfalar %45 indirimli fiyatta.Bilginize…
Zam yapmayı da ihmal etmemiş Alfa sağ olsun.
O zaman ciltli benden karton senden, 4. kitabı da geçmiş oluruz, 5 e Allah Kerim
Tabi işin şakası da, şu kitap çıksa iyiydi ya. Ben 2’yi okumadım. Epey ara verdim. Bekliyorum seri biraz ilerlesin diye ama azıcık tıkandık.
Malazan’ın Türkçe baskılarını satıp ya da birine karşılıksız verip ingilizce baskılarını alıcam. Zaten daha ucuz türkçelerinden ve hepsi basılı
ithakinin basacağı hiçbir seri kitabını da almam bundan sonra. Ekonominin hangi boyutlarda olduğunu bizden daha biliyorlar ve bu işe giriştiler. Böyle yapacaklarsa boykotu hak ettiler
Toplam 10 kitabın fiyatı muhtemelen yarısından bile daha ucuza alınacak seviyede. (Türkçe baskılarının)
Ciltlilerse ben talibim Malazan’lara Hocam
Aslında kitap yayıncılarına bu ekonomik şarjlarda gözüken yol belli. Neden hala ekitap formatında çıkarmadıklarını anlamıyorum. Yani burada bazı çekinceler olabilir belki. Ama kitabını çıkarmış olursun, daha ucuza piyasaya sunarsın. Hem de matbu kitap bastığında kitabın fiyatına eklenen matba,aracı kurumlar, depo gibi fiyatı etkileyen ara kademelerden kurtulmuş olursun. Sattın fiyattan daha fazla kar edeceklerini düşünüyorum. Ekitap formatın neden hala bu kadar uzak olduklarını anlamıyorum bizim yayıncıların.
Ekitap okuyucularda eskisi gibi değil artık Türkiye de bulunabiliyor. Bir kere alıyorsun ve birçok kitabı okuyorsun. Roman türü kitaplar için bence ekitap formatı çok uygun.
Onu sordum bir yayınevinin editörüne e-kitapların telifi ayrı satılıyormuş.
Dijital oyunlarda Aral Game davasını bilmeyen varsa şöyle anlatayım eğer e-kitap gelirse ve bir kitabevi gidip dava açarsa ve derse ki ben fiziksel kitabı 150 liraya satıyorum ama e-kitap 75 lira ben zarar ediyorum derse tüm e-kitaplar fiziksel fiyata satılır.
%60 ile %90 arası indirimler var.
Eski fiyattan %50 indirimli. Almak isteyen varsa son fırsat bence.
Zaman Çarkı 7 - Kılıçtan Taç (Ciltli) %83,33 indirimli (Liste fiyatı 594 TL olmuş). Nays ile öderseniz %15 i geri gelir.(50 TL ve üzeri alışveriş yaptığınız içinde en az 3 TL Şimdi Kazan kampanyasından kazanırsınız.)
Kısacası 81,15 TL
Süper teşekkürler. Bu iyi oldu birkaç kitabı alayım zamlar gelmeden.
İthaki’nin elinde 2 seçenek kaldı bence. Ya ciltli basımdan vazgeçecek sadece ciltsiz basacak ya da komple bırakacak. 3.kitap 572 TL olmuş ise yenisi 700’den aşağı çıkmaz.
Son kale de gün içinde düşmüş. Hem fiyatı güncellenmiş hem de indirim oranı düşmüş.
Artık paranın sayısal bir karşılığı kalmadığı için tek bir kitabın fiyatı yakın bir zamanda dört haneli hale gelecek zaten. Üzücü ama durum bu.
İçimden bir ses İthaki seriyi en azından ciltli olarak artık devam ettirmeyebilir diyor. Hoş, fiyatlar bu hızla artarsa karton kapak olarak da çok fazla devam edeceğini sanmam.
Devam ettirse bile müşteri bulamaz bence. Bu da devam ettirmemek demek, 4.kitap son olur gibi. Bence onunda çıkması son derece şüpheli.