Etiket fiyatları üzerinden 62% indirime karşılık geliyor. Oldubil kullanılarak indirim oranı daha da arttırılabilir.
Bir de bu var 200 TL
Bu şekilde Mine Söğüt takımını ucuza almıştım. Ben aldıktan sonra stoktan kaldırıp siparişi iptal ettiler. Umarım bunları gönderirler.
29 mayısta verdiğim bkm siparişini 150 tllik kitabı bugün kargoya verdiler.
Selamlar.
Amazon platformunda şu an devam eden ‘5 al 4 öde’ kampanyasını, birden çok sefer kullanabiliyor muyuz? Çokça klasiği, kendi dilinde, ciltli bir şekilde alabilirim öyleyse. Bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba beni? Teşekkürler şimdiden.
Amazon da sanmam ya korsan vs. olursa da iade yapar en kötü.
Açıklamasında stoklarla sınırlı diyor. Her alıcı tek sefer kullanır gibi bir ibare yok. Yani alacaksanız kampanya bitmeden bir çok kez alabilirsiniz.
Evet okumuştum ama, fikir almak istedim. Belki yanlış anlıyorumdur diye vs. Teşekkür ederim, iyi günler.
Yüzüklerin Efendisi seti 250 TL
Tükendi diyor Ne çabuk bitmiş
Baktım şimdi tekrar açık bende
Evet düzelmiş Ben tıkladığımda yoktu.
Kayıp Zamanın İzinde- İki Cilt Takım /325₺
Hemen aldım
Ben de aldım teşekkür ederim ciltiliden okuması zor dediklerinden çekiniyordum ama olmazsa iade ederim.
Rica ederim Yapı Kredi’nin modern klasikler baskısından okumuştum yedi ayrı cildini. Delta baskıyı da hem koleksiyon olsun hem de ikinci kez okumak niyetine aldım. Siz bilirsiniz tabii ki. İyi okumalar şimdiden
Ben dün gece iki sipariş verdim ama ucuzkitapal hemen yolluyor muydu hatırlayamadım, bayramdan önce gelir mi bilemiyorum.