Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İlknokta’da İthaki yayınlarındaki şu andaki %35 indirimi değerlendirmek mi daha mantıklı yoksa %50 indirimi beklemek mi acaba? haziran-temmuz-ağustos gibi zamanlarda ilknokta’da %50 indirim oluyor muydu hiç bilen yok mu acaba?

Yakın zamanda kendileri %50 ye yakın bir zam gerçekleştirdikleri için bence artık sıkıntı değil ama siz yinede %50 yi bekleyin derim…

3 Beğeni

İlla ilknokta üzerinden almanız gerekmiyorsa şu an kidega’da %50 indirim var İthaki’de.

1 Beğeni

Kidega’da çok fazlasıyla insanlar “sipariş verdiğim kitaplar kargoya verilmiyor”, “siparişimin yarısı iptal oldu yarısı haftalar sonra geldi” vs şeklinde sayısız yorum olduğundan açıkçası ordan bir anksiyetik olarak katiyen alışveriş yapma düşüncesinde değilim :slight_smile:

Bayramlarda %50 kampanyası yapıyordu diye hatırlıyorum. Kurban Bayramı’nda kampanya olabilir.

1 Beğeni

İthakinin kendi sitesinde güzel indirimler olabiliyor hocam. Orayada bakın arada. İnstagram hesaplarını takip edin. 200 TL üstüne kargo bedava olduğu için sepette hemen doluyor.
Link

1 Beğeni

King kitaplarında güzel indirim var. 5 Al 4 Öde kampanyası da var. Bayağı iyi fiyata geliyor.

5 Beğeni

Piyasaya göre iyi fiyatta, kolay kolay düşmez böylesi. Alma imkanı olan çöksün :slight_smile:

1 Beğeni

Kidega indirimi ne zaman biter acaba bir bilgisi olan var mı?

Genelde haftasonu olup Pazartesi-Salı bitiyor.

1 Beğeni

Ben çizgi romanlarını okuyorum malum Karakarga Yayınları bu gruba bağlı :slight_smile:

3 Beğeni

Ben aldım sorunsuz ve ciltli olarak geldi, 1 tane daha var.

https://www.hepsiburada.com/geceyarisi-kuleleri-zaman-arki-13-ciltli---brandon-ssnderson-p-KITHAKI51311?url_src=and-product-detail

1 Beğeni

Şu anda elimde Almanca’sı var başlasam mı diyordum, 4-5 sene önce tüm seriyi almışım…

Ben de yeni başladım ilk cilde şu an iyi gidiyor.

Bunun fiyatı çok iyiymiş. Normalde etiket fiyatı 13 Pound 400 TL’ye yakın. İçinde Roadwork (Ateş Yolu), Long Walk (Uzun Yürüyüş) ve Running Man (Azrail Koşuyor) romanları var.

2 Beğeni

Üst Kat Komşusuna Mektuplar - Marcel Proust

6.50₺

Kitap kargoya verildiği için paylaşıyorum, indirimi görür görmez buraya atacaktım ama belki temin edilmez diye bekledim. Bkm şaşırttı gerçekten :sweat_smile:

2 Beğeni

BKM eskiden kargo ucretsizdi, şimdi 20 tl mecburi. Güzel kampanyaya denk gelmek lazım yoksa anlamı olmuyor.:blush:

1 Beğeni

Kargo ücretsiz olsa güzel olurdu evet. Fakat günümüzde 20₺ para değil artık. Her şey o kadar pahalı ki, sevdiğim kitabı almak için beni zorlayan bir engel olmuyor bu kargo ücreti. :blush:

1 Beğeni

Yüzlerce liralık alışveriş yapıyoruz, sorun kargo ücreti değil. BKM gibi bir döneme damga vurmuş bir sitenin (yaşanan aksaklıkları saymıyorum) böyle kargo olayına takılı kalmasi komik. Belli bir alışveriş üzerine ücretsiz olmasını istiyor, satın alan arkadaşlara başarılar diliyorum😊

1 Beğeni

Korsan veya çok yıpranmış olabilir görsel istemeden satın almak riskli olabilir.