Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bu hangi site?.

@Alladierre İptal etmezler umarım. Ben de Numenor’un Düşüşü’nü alacaktım ama tek kitap için aksiyona girmek istemedim.

1 Beğeni

Hepsiburada ama artık bir önemi kalmadı. :smiley:

Evet, ben de sepete attım, bakıyorum fiyatlar farklı :rofl:
O yüzden sordum.

1-2 saatlik kapıyı aralamışlar. Sıradan aldılar dolunca kapattılar. :d

1 Beğeni

Numenor’un Düşüşü’nün yaşı genç daha indirim görür o.

1 Beğeni

Benim kitapları kargoya vermişler.

Numenor’u ben Kidega’dan 87 tlye sipariş verdim. Ama tabii henüz kargoya verilmemiş :smiley:

2 Beğeni

Benzeri bana da oldu. 439 lira bir anda 915 lira oldu. Delirmelik bir durum gerçekten. Kendimi çocuk gibi kandırılmış hissettim.

Hayaller amazona kaldı sanırım. Bakalım o ne yapacak?

Benimkileri de kargolamışlar, şok oldum görünce.

1 Beğeni

İthaki aynı gün saat üçe kadar olan kargoları veriyor hocam ondan herhalde.

1 Beğeni

Ben de tam alacakken fiyatlar yükseldi. Numenor’un Düşüşü’nün linkini atmaya çalışıyordum. Çabuk biteceği aklıma gelmedi önce alıp sonra link atardım.:woman_facepalming:

resim

Blacksad 4 59,85TL Hepsiburada. Çok büyük fırsat değil ama mevcuttaki en uygun fiyat sanırım.

1 Beğeni

Bana satar mısın? Bende var ama heyecan olsun :joy::joy:

1 Beğeni

Sepete ekledim hepsini, arkadaş “yemeğe gidelim” dedi. Tamam gidelim, gelince alırım dedim.

10 Beğeni

kitapyurdu’nda koç üniversitesi yayınları kitapları bugün %50 indirimde.

1 Beğeni

HB sepette %40 indirim var şu an ama kitapların kendi indirimleri kalkmış. Dümdüz %40 indirim yapılmış gibi olmuş. Sabahki durum yanlışlıkla oldu galiba. Adamlar burayı takip ediyor belli.

Amazon Prime üyeliği ödemesi NAYS uygulaması üzerinden yapılırsa ödemenin yarısı ertesi gün iade ediliyor.

1 Beğeni

Ben iki kitaba baktım hb’dan sonra merak ettim aynı kitaplara amazondan baktım. Amazonda daha ucuz.

18 kitap aldım, iyi bir fırsattı.