Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İçeriğini bilmiyorum ama bunlar mini boy. Maya yayınlarının benzer serisi var alternatif olarak.

1 Beğeni

Hepsiburada’da İthaki Yayınları tarafından satılan İthaki kitapları sepette %40 indirimli. Ekrana hepsi sığmadı ama Amber serisi 25-29 lira arasında düşmüş.

Ek: Zaman Çarkı ciltli kitapları çok uygun oluyor.

8 Beğeni

Yüzde 62 gibi bir indirim olmuş. 3-5 klasik alacağım vardı, ithaki yayın grubu gönderecekmiş, HB’ den daha temiz kitap gönderirler.

İthaki yayın grubunu takip ederseniz ayrıca 500/50 kupon veriyorlarmış.

2 Beğeni

Rica etsem link atabilir misiniz ben İthaki Yayınları’na girip sepetime ürünler atınca sepette indirim uygulanmıyor. Hata yapıyorum galiba.

1 Beğeni

Nays hesabın varsa %10 Hepsiburada iadesi var. Biraz daha uygun oluyor. Yoksa da indir Getir vs indirimleri kullanırsın sen.

2 Beğeni

Tabii ki

İthaki Yayın Grubunda Kaçırılmayacak Fırsatlar!
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/ithaki-yayin-grubunda-kacirilmayacak-firsatlar

2 Beğeni

Fiyatlar gerçekten çok iyiymiş. Sattığım bazı kitapları tekrar alıp satsam mı diye düşünüyorum şu an. :joy:

3 Beğeni

Ekonomimiz sağ olsun hepimizin içinde bir esnaf uyanıyor böyle kampanyalar karşısında :smiley:

4 Beğeni

Sizde gerçekten %60 indirim olmuş gibi gözüküyor. Deneyeceğim bakalım teşekkürler :smile:

Edit: Gerçekten bu %60 indirim nasıl oldu :smile:

Amberleri topladım. :joy:

2 Beğeni

Nays var ama kullanmak aklıma gelmedi. :slight_smile:

1 Beğeni

Swamp Thing 3-4’ü amazondan 200 liraya almıştım. Hepsiburada da 175’e geliyor ikisi. Bence iyi fiyat.

Edit: Ne zamana kadar bu kampanya bilen var mı?

Aynı soruyu ben soracaktım. Şimdi alsam büyük ihtimal arafta kalacak. Bizim bölgedeki Aras Kargo gevşek biraz. :d

Amber serisini İlknokta’dan almış olmakla ufak bir kazık yemiş olduk :woozy_face: Fiyatlar gerçekten çok iyi.

200 TL

Yeni sayılacak bazı kitapların sepette son halleri bu şekilde.

İthaki Gölge Serisi de adet başına 38 lira gibi bir şey oluyor.

2 Beğeni

Tam ödeme aşamasında kampanya sona erdi :frowning:
480 liralık sepet 990 lira oldu. Çıldıracağım!!

2 Beğeni

Toplu ilan linkini de atayım Amber için. 162TL oluyor Nays kartla 145,80TL %10 iade ile.

resim

https://www.hepsiburada.com/amber-yilliklari-5-kitap-takim-p-HBCV000048MRXP?magaza=ithakiyayıngrubu

1 Beğeni

Hahhahahah kampanya gümledi :d Neyse iyi oldu boş yere alışveriş yaptırtıyorlar yenemiyorum yoksa kendimi :d

1 Beğeni

Ben aldım, insanlar hızlı alsın diye link atayım derken aklıma gelen oldu iptal ettiler indirimleri. İyi ki önce almışım, saniyelerle kaçırsam çok sinirlenirdim.