İçeriğini bilmiyorum ama bunlar mini boy. Maya yayınlarının benzer serisi var alternatif olarak.
Hepsiburada’da İthaki Yayınları tarafından satılan İthaki kitapları sepette %40 indirimli. Ekrana hepsi sığmadı ama Amber serisi 25-29 lira arasında düşmüş.
Ek: Zaman Çarkı ciltli kitapları çok uygun oluyor.
Yüzde 62 gibi bir indirim olmuş. 3-5 klasik alacağım vardı, ithaki yayın grubu gönderecekmiş, HB’ den daha temiz kitap gönderirler.
İthaki yayın grubunu takip ederseniz ayrıca 500/50 kupon veriyorlarmış.
Rica etsem link atabilir misiniz ben İthaki Yayınları’na girip sepetime ürünler atınca sepette indirim uygulanmıyor. Hata yapıyorum galiba.
Nays hesabın varsa %10 Hepsiburada iadesi var. Biraz daha uygun oluyor. Yoksa da indir Getir vs indirimleri kullanırsın sen.
Tabii ki
İthaki Yayın Grubunda Kaçırılmayacak Fırsatlar!
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/ithaki-yayin-grubunda-kacirilmayacak-firsatlar
Fiyatlar gerçekten çok iyiymiş. Sattığım bazı kitapları tekrar alıp satsam mı diye düşünüyorum şu an.
Ekonomimiz sağ olsun hepimizin içinde bir esnaf uyanıyor böyle kampanyalar karşısında
Sizde gerçekten %60 indirim olmuş gibi gözüküyor. Deneyeceğim bakalım teşekkürler
Edit: Gerçekten bu %60 indirim nasıl oldu
Amberleri topladım.
Nays var ama kullanmak aklıma gelmedi.
Swamp Thing 3-4’ü amazondan 200 liraya almıştım. Hepsiburada da 175’e geliyor ikisi. Bence iyi fiyat.
Edit: Ne zamana kadar bu kampanya bilen var mı?
Aynı soruyu ben soracaktım. Şimdi alsam büyük ihtimal arafta kalacak. Bizim bölgedeki Aras Kargo gevşek biraz. :d
Amber serisini İlknokta’dan almış olmakla ufak bir kazık yemiş olduk Fiyatlar gerçekten çok iyi.
200 TL
Yeni sayılacak bazı kitapların sepette son halleri bu şekilde.
İthaki Gölge Serisi de adet başına 38 lira gibi bir şey oluyor.
Tam ödeme aşamasında kampanya sona erdi
480 liralık sepet 990 lira oldu. Çıldıracağım!!
Toplu ilan linkini de atayım Amber için. 162TL oluyor Nays kartla 145,80TL %10 iade ile.
https://www.hepsiburada.com/amber-yilliklari-5-kitap-takim-p-HBCV000048MRXP?magaza=ithakiyayıngrubu
Hahhahahah kampanya gümledi :d Neyse iyi oldu boş yere alışveriş yaptırtıyorlar yenemiyorum yoksa kendimi :d
Ben aldım, insanlar hızlı alsın diye link atayım derken aklıma gelen oldu iptal ettiler indirimleri. İyi ki önce almışım, saniyelerle kaçırsam çok sinirlenirdim.