Şu iki fatura talimatını çıkardıklarından beri enparanın kitap kampanyaları da bir işime yaramıyor yav
Eskiden vardı bu tek seferd şu kadar harcamaya 1 kitap. Ve çok da sevilmişti… Fakat ödeme talimatı olduğu sürece birçok insan için faydasız bir kampanya olmaya devam edecek.
Merhaba, Amazon’un PRIME100 kuponu tanımladığı fakat kullanamayan arkadaşlar vardı. Bana da bugün tanımlandı. Kullanmaya çalıştım, kullanamayınca müşteri hizmetlerine yazdım. Prime Day haftası 11 temmuzda başladığı için kupon bu tarihten sonra geçerli olacakmış.
Kaç liralık sepete 100 lira indirim oluyor?
300 TL’ydi sanırım.
Bu kod tanımlanmış mı diye nereden bakabilirim ?
Anasayfada bu görseli gösterdi. Telefondan girdiğim için link atamadım. Şimdi de göstermiyor, bilgisayardan deneyecektim link atmayı.
Amazon, Richard Dawkins - Bir Şeytanın Papazı: 26,25 TL
Ciltlisi de uygun fiyat: 43,40 TL
Bu kitabı daha önce bende aldım indirimden. Birkaç defa daha indirime girdiğini gördüm. Şimdi @periyodiknesriyat da yazınca acaba kitabı satılmıyor da ondan mı sürekli indirime giriyor farklı satış sitelerinde diye düşündüm. Kitabı da daha okumadım gerçi iyi mi kötümü bilmiyorum.
@Epichan aslına bakarsanız etiket fiyatı da düşük. Yani tam olarak indirim sayılmaz. Belki amme hizmeti olarak, insanlar kolay erişebilsin diye böyle yapmış olabilirler.
KİTAP SEPETİ SAHTEKARLIK
Arkadaşlar Kitap sepeti kampanyalı kitap diye sipariş veridirip sonra tedarik süreci olan 5 gün bile bitmeden anında siparişinizi iptal ediyor.
AYIN 4 ü verdiğim siparişi 7 si iade ettiler. bugun ayın 10 u zamlı fiyattan kitabı tekrar almaya kalkınca hiç bir tedarik sorunu yok.
Aynısını BKM’de yapmış pek çok kişiye. Zaten ikisi aynı firmaydı sanırım. Benim de kitapsepeti siparişim vardı zamlar öncesi vermiştim iptal olur diye bekliyordum ama olmadı ve yollandı bu konuda şanslıymışım. Fakat Hepsiburada’da bir satıcıdan 90 liraya kitap almıştım 3 gün kargolamadı mesaj falan da atmadı ben mesaj atınca elimizde stok kalmamış iptal eder misiniz dediler ben de iptal ettim ve 1 gün sonra 130 liradan satışa sundular aynı kitabı. Yani anladığım kadarıyla genel bir söğüşleme hareketi var. Hatta e-market uygulamaları da benzer şeyi yaptılar haftasonu çoğu sipariş almıyordu pazartesi kdv zamları eklenecek diye.
Bir bomba da KİDEGA yaşatmaz umarım. Tolkien Numenoru 80 tl yapmışlardı
Arkadaşlar Kinyas ve Kayra ciltli baski alacağım en ucuz nerede bulabilirim ya da D&R veya Idefix indirim kodu var mı?
Amazonda acaba iyi indirimler gelecek mi? Bütlerim varken bayağı bit kalemim bitti özellikle, yine birkaç ay sonra zamlı almam gerekecek onun yerine depo yapmam lazım.