Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

%40 ön sipariş indirimi olanlar
From hell 2.baskı
Karadelik 2.baskı
Last look

Kalan eskiler (limitliler hariç) %50 indirimli

1000tl üstü kargo bedava

4 Beğeni

250/50 indirimini kullanabiliyorsanız 212’ye iniyor. Etiket fiyatı 450 TL civarı. Artık bu kitaplar bu fiyatlara yavaş yavaş hayal oluyor.

Bonus:

2 Beğeni

Güncelleme
%50 indirim 1 hafta geçerliymiş.

1 Beğeni

Kidegada ilkçağ felsefe tarihi - Ahmet Arslan seti 350₺ olmuş ben koştura koştura karta para yükleyip aldım haberiniz olsun :joy::joy:

Amazon’dan 21 Haziran tarihinde 18 kitaba 1200 TL’ye yakın bir ücret tuttu siparişi mi verdim ve 6 taksitli olacak şekilde aldım fakat bugün mail geçmişler ödemeyi teknik hatadan dolayı tek çekim yapmışlar ve isterseniz iptal edebilirsiniz diyorlar bu durumla karşılaşan oldu mu?

Bende iki gün önce kitap alışverişi yapmıştım.Ödeme ekranında farklı kredi kartlarım olmasına rağmen taksit seçeneği yoktu.

Aynı e-postayı ben de aldım. Bu durum için özür maiyetinde 50 TL hediye çeki tanımlamışlar.

Merhaba. Kidega’da aktif olan herhangi bir indirim kodu bulunuyor mu? 1000 lira üzeri bir alış-veriş gerçekleştirmek istiyorum, %10 bile olsa harika olurdu.

@alper abi selam. İyi bayramlar. Sende mesaj olayı yok malum o yüzden buradan yazıyorum belki almak isteyen arkadaşlarda olur. İnklılap’dan çıkan bu kitap bir daha basılmadı ve bulmak çok zor. Ben okurken çok büyük bir keyif almıştım. Gerçek olaylardan esinlenen tarihi roman. Bir İskoç trampetçinin aşkı uğruna Mısır çöllerine düşü sonra Napolyon ile savaşıp, esir düşmesini ve müslüman olup yeni bir yaşama yelken açmasını anlatıyor.

Kitap bulunmadığından fiyat çok belirsiz. Ama aynı zamanda bilinmediği için çok düşük fiyata satılıyor. 100 tl den 10 tl ye kadar fiyat mevcut.
İlgilenen olursa diye nadir den bir kaç link bırakıyorum.

https://www.nadirkitap.com/trampetci-iskoc-osman-in-1001-gecesi-harry-hopkins-kitap17631571.html
https://www.nadirkitap.com/trampetci-iskoc-osman-in-1001-gecesi-harry-hopkins-kitap8145335.html
https://www.nadirkitap.com/trampetci-iskoc-osman-in-1001-gecesi-harry-hopkins-kitap16120267.html

5 Beğeni

Maalesef yok Bahri. Özelden sordum yine yok dediler.

1 Beğeni

kidega yky % 50 bitmiş maalesef. önümüzdeki günlerde var mı % 50 yapacak olan?

1 Beğeni

%40 indirime girmiş.

1 Beğeni

1 Beğeni

Prime yaklaşırken bilemedim…

3 Beğeni

Umarım prime gibi prime olur. Çok beklentim yok ama umarım Amazon yanıltır.

3 Beğeni

ayrıca USTRA KEMAL 1-2 SET ÇİZGİROMAN 100 TL BU İKİSİNE BİRKAÇ KİTAP DAHA EKLİYİP 300 LÜK OLDUM

1 Beğeni

Süper çarşambada bu hafta ithaki %50 imiş.

1 Beğeni

7 Beğeni

150’ye 30 'du. 200’e 50 olmuş. Minumum alışveriş tutarı yüzde 33 geri ödeme yüzde 66 artmış.

Bu durumda fayda oranı da bizim lehimize artmış. :slight_smile: :slight_smile:

5 Beğeni

Merkez Bankası’nın Türk Lirası’na verdiği değer karşısında ne kadar fayda sağlayabilir bilmedim ancak sembolik olarak ekstradan bir kitap hediye etmeleri de romantik okurlar için çok güzel bir gelişme oluyor. Kargo sınırı da çok makul… Kitapyurdu kampanyaları ile beraber güzel indirimler denk getirilebilir. Para politikasını tahmin edemediklerinden olsa gerek kampanya 3 aylık olmuş. Büyük ihtimalle kampanyayı revize edip yeni yıla kadar uzatırlar. Umarım Enpara’nın kitap kampanyasında iyi gelişmeler artarak devam eder. :slight_smile:

1 Beğeni