Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Migros’ta Piranesi’nin fiyatı güncellenmemiş galiba bugün 21 liraya aldım. Şu an sitelerde 70-80 civarında.

2 Beğeni

Farklı yayınevlerinin klasiklerinde de güzel indirimler var. Klasik arayanlar bir baksın.

4 Beğeni

Pegasus’un kişisel gelişim kitapları bana uzun yolculukta mola verdiğin yerde yalandan belki okursun diye aldığın ucuz kitap vibe’ı veriyor🥲

7 Beğeni

Migros kitap reyonu vibe’ı alıyorum direkt. :skull:

2 Beğeni

Aslında bunu yazmanın yeri konu olarak burası mı bilmiyorum ama çok şakın olduğumdan ve başına böyle bir durum gelen varsa danışmak istediğimden dolayı hızlıca yazmak durumundayım . Amazon tüm hesaplarıma kitap almamam için sınırlama getirmiş . İletişime geçtim inceleyeceklermiş ama tedirgin oldum çünkü bir şey yok kitap satın alabilirsiniz dedikleri hesabımla da artık alamıyorum. Başına böyle bir durum gelen ve tekrardan kitap alabilen var mı ?

2 Beğeni

Birebir aynısı başıma geldi. Öğrencilerime kitap alıyordum. Haliyle 1 ay içinde yüzlerce kitap… Ticaret yaptığımı düşünmüşler haklı olarak. Zar zor telefonla ve maille defalarca halimi anlattım. Kitapların gönderildiği adresin okul olduğunu söyledim ve halloldu. Diğer tüm hesaplarım hala kitap almaya engelli. Amazon bu konuda çok katı. Telefonla ve maille uzun uzun anlatın.

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/frontal-sendrom-2-kitap---john-scalzi-p-HBCV00004PDE8P?magaza=ithakiyayıngrubu&url_src=and-product-detail

6 Beğeni

Başka bir hesap açmayı denedim. Ama ad felan aynı olduğundan mı bilmiyorum olmadı . Müşteri temsilcisi başka bir ad ve mail olursa sipariş verirsiniz dedi ama sonuç olumlu olmadı . Umarım çözüme kavuşur yoksa ne yapacağım bilmiyorum

Hepsiburada’da baktığım kitaplarda “Kitapseverler gününe özel sepette yüzde 10 net indirim” ibaresi görüyorum. İlgilenen olabilir.

3 Beğeni

IMG_2098

2 Beğeni

Portekiz’e Yolculuk: 1998 Nobel Edebiyat Ödülü https://amzn.eu/d/08eCB2T

Vodafone Pay uygulaması üzerinden ödemelerde

Amazon da Kitapyurdu gibi Pegasus Yayınlarından birçok kitabı %50 yapmış. Ayrıca 300 üzerine %20 ve 250 üzerine %10 extra avantajı var. 500 üzeri 6 taksit

6 Beğeni

Amazon ileti izni veren üyelere, 120 TL üzeri alışverişe 40 TL indirim kodu gönderecekmiş.

3 Beğeni

Sağol aldım hemen. Normalde 126 liraya düşüyor Kitapyurdunda iyi denk geldi bu.

Hayırlı olsun. Benim aldığım hızlı ve sorunsuz bir şekilde geldi.

2 Beğeni

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :hibiscus:

3 Beğeni

%10 varken bir tane de ben kaptım. Teşekkürler.

2 Beğeni

Etiket fiyatı 1650 olan Malazan seti ciltli n11’de 100 TLlik kupon kullandığınızda 574e geliyor. N11 uygulamasının güncel olması gerekiyor aksi taktirde ödeme aşamasında sorun yaşayabilirsiniz.

7 Beğeni

bunları ilk çıkardıkları fiyata satamayacakları o kadar belliydi ki peki niye öyle saçma sapan fiyatlara çıkardınız?? 2.baskıyı görmez bu kafayla meraklısı olan varsa alsın pegasus basmaz 2.baskıyı

2 Beğeni

Evet, birkaç yazar ve seri dışında bana da hitap eden bir yayınevi değil. Dikkat edilirse indirim zamanı insanlarda bir heyecan bile yaratmıyor. Ancak Ayn Rand’ın uzun süre baskısının yoktu. Sonradan Pegasus’un bastığı kitapları, fiyat politikaları yüzünden şimdi alabiliyoruz. Onlar da uçuk fiyat politikalarının farkında olsa gerek 1 yıldır zam yapmıyorlar.

Kidega ve Amazon’da gözüme çarpan indirimli birkaç kitap (diğer sitelerde daha pahalı)

5 Beğeni