idefix app’te 250 tl üstüne 40 tl indirim var.
3 Beğeni
Bilimkurgu Kulübünün kitabı ankete eklenmiş. %50 ile almak için oy kullanabiliriz.
1 Beğeni
İlahi komedya 3’lu Seti Cehennem- Araf- Cennet, Hepsiburada’da 75 liraya düşmüş. Düşünürseniz Linki ekliyorum.
2 Beğeni
Edgar Alen Poe: Bütün Hikayeler 109 TL
https://www.hepsiburada.com/edgar-allan-poe-btn-hikyeleri-tek-cilt---edgar-allan-poe-p-HBV00000PWJ75
1 Beğeni
Son zamanlarda Kidega’dan çok fazla şikayet var. Masallar setini (11 kitap) 466.50 TL’ye satıyorlar. Göndereceklerini sanmıyorum. Şansımı denemek istedim;
6 Beğeni
Sağda solda Alfa Yayınları kampanyası gören var mı?
2 Beğeni
Kidega’nın bayramda 1000+ üstü muhabbetine %20 hediye kuponu olayı vardı onu yaptım. Sepete bunu ekledim. Umarım gelir.
1 Beğeni
Siz deyince hatırladım. Benim de hediye çekim vardı. Mecbur sepet yapacağız. :d
Cumhuriyet’in İlk Yılı kitabı sepette 446,25TL. Nays kart ile alırsanız ekstra %10 iade var.
4 Beğeni
Gözlerim yaşaracaktı. 2 günde tedarik edilip gönderilen kidega alışverişim. Alışık değilim böyle şeylere.
3 Beğeni
Bir kaç indirim gördüm Amazon’da. Baya Manga indirime girmiş. Benim ilgimi çekmiyor ancak takip edenler varsa bir göz atsın derim.
Malazan ilk kitap da 110tl olmuş.
4 Beğeni
Pegasus neydi ya? Kişisel gelişim yayınevi miydi, yaşam koçluğu şirketi miydi, unuttum ben…
11 Beğeni
Bilmiyorum ki, indirimli uçak bileti satacaklar herhalde
Eskilerden, stokta kalanlardan falan ucuza düşen olur belki birilerinin işine yarar .
1 Beğeni
%50’ye varan
1 Beğeni