Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bu bilgiyi ben de merak ettim :smile: Mağazada da indirim varsa gidip alıp geleyim son diskdünya kitabını.

Para Basmak 109,5 TL ye düşmüş sitelerinde, %50 indirim devreye girmiş ama sitede yazan bir yer göremedim ben. İlginç bir siteleri var :sweat_smile: .

1 Beğeni

İndirime mağazalar da dahilmiş.

5 Beğeni

Oo güzel, teşekkürler @Erdal_01 :+1:

Tudem’deki %50 indirim vesilesiyle Diskdünya’ları toplamaya başlayayım diyordum ama serinin bazı kitapları Amazon’da daha uygun. Tudem’in sitesinde indirimin uygulandığına dair bir ibare göremedim. Şu an Tudem’deki fiyatlar indirimli fiyatlar mı acaba?

Amazon’daki fiyatlar çok büyük ihtimal eski liste fiyatlarına göre fiyatlandırılmış kitaplar. Ya stokları bittikçe güncelden eklenir ya da direkt güncellenebilir. Varsa alma fikriniz bence çok oyalanmayın :d

Ben bir tek bu kitabı alacağım için fiyatına bakmıştım %50 inmiş gözüküyor fiyatı. 219 Liste fiyatı ile çıkmıştı.

İndirimler sadece Delidolu kitaplarında sanırım, bir de amazon stoğunda kalan kitaplar düşük fiyatta bulunabiliyor bazen depodan gönderim yaptıkları için. Stoğu bitince yeni stok çektiklerinde güncelleme yapabiliyorlar.

Amazon daki uygunlara dikkat edin. genel olarak stok eritiyorlar ama bazı durumlarda iade gelmiş yada stok durumunda hasar görmüş kitaplar geliyor. Bende 2 tane disk dünya kitabı aldım bir tanesi hasarlı geldi. Uyguna aldığım için uğraşmadım değiştirmekle.

2 Beğeni

1 Beğeni

En ucuz 210 TL olan Psikiyatri ve Sinema kitabı Amazon’da 59 TL’ye düşmüş

2 Beğeni

Kitabın Amazon’daki açıklama kısmına bakma gafletinde bulundum… :skull:

3 Beğeni

Ben bakmamıştım hiç :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Artık bana mı fiyatları az geliyor bilmiyorum ama Prime günlerinde 4 al 3 ödeden Mermer Adam, Peri Masalı, denizler Altında yirmibin fersah (ciltli), iyi aile yoktur kitaplarını aldım 100 TL civarına denk geldi.

Bazı King kitapları şimdi 35tl ye düşüyor onlarda beni dürtüyor.

Hem de ne acaba devamını merak ettim.

1 Beğeni

Taneleri mi 100₺’ye geldi o kitapların yoksa hepsi mi 100₺ tuttu? Ve Stephen King kitapları 35₺’ye nasıl geliyor hocam? Öyle şeyler varsa ve görmediysem çok üzülürüm.

4 Beğeni

Benim bulduğum iki tane Stephen King kitabı bende olmayanlar. Fiyatları birkaç TL artmış sanırım. Ama yine de bu rakamlar iyi bence.

3 Beğeni

Yeni baskı mı bilmiyorum ama daha önce astronomik fiyatlara satılıyordu.

3 Beğeni

2 Beğeni

Kitapyurdu’nda Monokl %50 var arkadaşlar.

Josiah Bancroft’un Senlin serisi adet 65TL. Ayrıca Hugh Howey’in Silo serisinin 2. ve 3. kitapları da İthaki’nin yarı fiyatına satılıyor.

Asimov’dan Sonsuzluğun Sonu da 65TL.

6 Beğeni

Ted Chiang- Nefes ve Geliş kitapları için de güzel fırsat.

6 Beğeni