Yapraklar Evi’ni almak isteyen, merak eden arkadaşlar vardı, değerlendirebilirler diyeceğim ama %50 indirimde bile 375 TL olmuş Çok olmazsa olmaz değilse kütüphaneden alıp okuyun bence fiyat çok uçuk geldi.
Sfenksin Kolu’nu almak için iyi fırsat olurdu aslında ama kargo çıkacağı için pek bulaşasım yok. Amazon bi alamadı şu kitabı stoklarına. Orjinali pdf olarak var gerçi.
Merkeze giderken yol üstü teslim noktası olmasa yüzüne bakmayacağım Kitapyurdu’nun.
Desteklemek lazım diye alıyorum artık aldıklarımı, yoksa fiyatlar genelde fena.
Bu serinin yorumları ve puanları oldukça iyi. 4 kitabın ikisini çıkarmışlar henüz. Devamı ne zaman gelir acaba. Bir de kapakları çok kötü, orijinallerinin aksine…
Kararsız durumdayım
Ne yalan söyleyeyim ilk kitap benim hayatımda “Eh yeter artık kabak tadı verdi, özetinden bakayım da bitsin bu çile!” dediğim tek kitap olabilir. Hiç sevememiştim.
Ben ilk kitabı zamanında çok ucuza alıp kenara koymuştum seri tamamlanınca okurum diye. İkinci kitabı da bir yerde kıstırırım elbet. Orjinal kapakları gerçekten çok güzel.
Dune Ciltli set yine indirimde.
Amazon’un stoğundakiler Hodder’ın görseldeki yeni gökkuşağı serisinden değil, eski basım geliyor ama yine de neredeyse 1000 sayfalık bir kitap için inanılmaz iyi fiyat.
D&R’da LoTR kitapları iyi fiyata satılıyor. Aşağıdaki görseldeki kitaplar sanırım Mass Market Paperpack değiller. Amazonda MMP Seti 650 TL’ye satılıyor. Burada 3 Paperback kitap 480 TL’ye geliyor. Belki indirim kodu kod falan bulunur ise 20 30 daha inebilir.
Amazon bu siparişimi “Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz” diyerek iptal etmiş Kitap almak nasıl bir ‘temel ihtiyaç sınırına’ sahip olabilir anlamadım, o yüzden itiraz ettim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Bu kitabı satın alan başkaları da benzer sorun yaşadılar mı merak ediyorum.
Bu sorunu ben aylar önce yaşadım ve çok zor çözüldü. Öğrencilerime sürekli kitap alıyordum sonra böyle bir kısıtlama geldi. Defalarca aradım, e-posta yolladım, kitapların gönderildiği adresin okul olduğunu hatırlattım, çözüldü. Biraz zorladılar beni, belki sizinki kolay çözülür.
“İtirazınız kabul edildi ve hesabınız üzerinden yeniden satış amacı gütmeyerek sipariş vermeye devam edebilirsiniz.” şeklinde bir yanıt aldım ama iptal edilen siparişimi göndermek yerine “72 saat içerisinde yeniden sipariş verebileceğim” söylendi. Bu sırada kitabın fiyatı da 437 TL’ye yükselmiş durumda.
Amazon’un normalde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımına alışık olduğumdan ciddi hayalkırıklığı oldu.
Teşekkürler, aldım. 200/50 kodunu da kullanınca daha indirimli oldu.
Bu arada bu kitap da indirimde.
Vengeance of The Iron Dwarf
Etiket fiyatı 300’e çıkmış ama amazon’da 100 TL
İthakiden kopup ingilizce devam etmek isteyenler için 222 TL. Ayrıca 1. kitap ciltli türkçe 180
Kitapyurdu’ndan bu ay Enpara indirimini kullanmayı düşünmeyen arkadaşımız var mı acaba? Sipariş vermeyi düşünüyorum, indirimden faydalanabilirsem fiyatlar daha uyguna gelmiş olacak.
2 adet otomatik fatura istediği için kullanamıyorum artık o kampanyayı ben.