Merhaba, 40 tane kitabı indirip hiç buralarda ses etmediğiniz için iptal olmasına sevinmedim diyemem.
3 saatlik bir kampanyaydı. Son dakikalarda gördüm kampanyayı. Son siparişi geçince birkaç dakika kalmıştı kampanyanın bitmesine. O yüzden buraya atmadım. Normalde epey kampanya paylaşırım. Bilen bilir
Cumartesi Kadıköy Tudem’e Diskdünya’lar için gittiğimde küçük kızım için de kitaplar almak istemiştim ve Desen yayınevi kitap fiyatları %30 indirimli halleriyle bile oldukça tuzluydu. Bilgi için teşekkürler.
35-66-79-58 lira sırasıyla.
Eşit Haklar: Bir Diskdünya Romanı https://amzn.eu/d/iJvj615
Klavye Sürçmesi Amazon.com.tr
Piramitler: Bir Diskdünya Romanı Amazon.com.tr
DiskDünya 4: Mort.YENİ MARJ: Bir Diskdünya Romanı Amazon.com.tr
Ucuzakitapal’da 400 tl üzeri sepette 40TL indirim var. Çarşambaları denk gelen %50 indirim ile birleştirilince fena olmayan bir indirime denk geliyor.
25.09.2023 ile 10.10.2023 tarihleri arasında geçerliymiş.
Merhaba
Amazon’da Manga Shakespeare kitaplarının bazılarında indirim var, manga severler için güzel bir fırsat.
Everest’in bu manga serisini tavsiye etmem. Kalitesi ve içeriği berbat ötesi. Paranıza yazık etmeden bir kitapçıda inceleyin derim. Ayrıca Migros’ta 23 nisan’da olan çocuk kitaplarına %50 indirim olduğunda bu seriden de kitapları bulabiliyorsunuz. Ben aldım pişman oldum.
Haksızlık etmeyin.
Bilen bilir. @CenT fakirlerin babası, öğrencilerin dostudur. Sayesinde nice kitapları ucuza aldık
Vaiz 9 Kitap Kutulu Takım %59 indirimli
Nays ile ödenirse %62 oluyor(1251,88 TL)
Ciltlisi %50 indirimli görünüyor. Evladiyelik bir baskı.
https://www.amazon.com.tr/Hatıratlarla-Karşılaştırmalı-Nutuk-Kutulu-Ciltli/dp/6057864859/ref=sr_1_4?qid=1695883232&refinements=p_8%3A50-100&s=books&sr=1-4
Benim elimde mevcut. Böyle bir baskıya bu fiyat cidden bu piyasada çok cazip kalıyor. Bence her kütüphaneye girmesi gereken bir baskı.
Geçen İstanbul Tüyap da 110 TL ye almıştım…
Ben de 94 liraya almışım BKM’den. Yine de bugün için iyi fiyat denilebilir.
Dünden pahalı yarından ucuz…
Türkiye’nin hal-i pürmelali…
Benim inceleme şansım olmadı maalesef sipariş verdim. Umarım beğenirim. Bulunduğum ilçede küçük Migros var, çok bir seçenek olmuyor kitaplarda. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.