Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Benim başvurum olumsuz sonuçlandı :grinning:

1 Beğeni

Ben kullanmayacağım, yardımcı olabilirim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Çok iyi olur. O zaman ben sepeti netleştirip size özelden yazayım.

1 Beğeni

Kalp Çarpıntısı Çizgi Romanı biliyorsunuz sansüre uğramış bir kitap ve karaborsada da çok pahalıya satılıyor ama amazonda stoklara girmiş ve fiyatı 62 küsürlerde. Düşünen varsa linkini bırakıyorum

Kalp Çarpıntısı Cilt 1 (Kapak Değişebilir)
https://amzn.eu/d/ixFZYuo

1 Beğeni

Amazon bu hafta Prime üyelerine kitaplarda 4 al 3 öde kampanyası yapmıştı. İngilizce kitaplar ve çizgi romanlarda dahildi. Almak istediğim omnibuslar vardı, kaçırdım. Umarım önümüzdeki günlerde yeniden yapar.

Arkadaşlar d&r veya idefixte indirim kodu ya da kargo bedava kodu var mı acaba?

İdefix’te 250 tl ve üzerine %10 indirim otomatik düşüyor.

alfakitap.com

3 Beğeni

2 Beğeni

Dün akşam sepet yapmıştım. Bazı çizgi romanlar %55 gözüküyordu. Yarınn alırım demiştim. Bugün %40’a sabitlenmiş hepsi.

2 Beğeni

Çoğ eyi fiyad

7 Beğeni

Dolap bir suredir hizmet bedelini kaldirmis, alt limitsiz 50 tl kupon tanımlıyor Trendyol’da indirim gunleri oldugu vakit. Son gununde gordum, 0 maliyetle 3, buyuk indirimle tukenmis 1 urun aldim, ucu kitap, sonra paylasirim. Amazon bile artik bunu vermedigi icin Dolap icin de bir baslik guzel olabilir, varsa da yazildigini gormedim uzun suredir.

Notos Yayınevine ait bazı kitaplar 25 lira. İçinde güzel kitaplar var.

https://notoskitap.com/kitap-k/tek-fiyat/

1 Beğeni

Heechee Saga’nın ilk kitabı. 90’larda Hiçi Destanı - Çıkış Kapısı olarak çevirilmiş.

4 Beğeni

Tam metin 1500 sayfa

5 Beğeni

Amazon mobil uygulamaya özel ilk alışverişte 300/120 TL indirim uyguluyor arkadaşlar.

4 Beğeni

Hepsiburada’da 2-3 saat önce 10 kitap 100₺ kampanyası varmış ama süresi bitmiş sanırım. Ara ara göz atın isterseniz siteye.

1 Beğeni

Herhangi bir kod tanımlıyor muyuz

Yeni üyelik açtım ancak " üzgünüz,teklife uygun değilsiniz." Yazıyor

40 tane kitap sipariş verdim ama 26 tanesi iptal edildi. Yanlış fiyatlandırma sebebiyle iptal edilmiş.

Edit : Tamamı iptal edildi.