Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

N11 Can Yayınlarının kendi mağazasında sepette indirim var. Nays ile ödemede daha uyguna geliyor. Kuponları kitap dışı bırakmışlar, kupon kullanılmıyor.

1 Beğeni

Sanırım.

2 Beğeni

Kod: AMZN80
Bu görseli göstermese de denemekte fayda var.

3 Beğeni

İthaki 4 kitap 99 ₺
https://app.hb.biz/fq4z1ntNXXE1

9 Beğeni

Okunacak dünya kadar kitabım var diye bu aralar kitap almıyordum ama Hazal Yalın çevirileri vd. kaçırmayayım dedim.

Satıcı İthaki yayınlarıymış.

Paylaşım için teşekkürler.

6 Beğeni

3 Beğeni

Şeker Portakalı Ciltli Özel Baskı kitabı Amazonda 78 tl. Gordugum kadarıyla zaten ciltsiz versiyonu 75 tl 'ymiş. Almayı düşünen varsa bilgisi olsun.

Şeker Portakalı (Özel Baskı) Cep Boy
https://amzn.eu/d/6oFBJOm

4 Beğeni

Turkcell Platinium D&R mağazalarında geçerli 400/100 indiirm kodu veriyor kullanıcılarına. Çok bi indirim değil ama kullanmak isteyen vardır belki.

1 Beğeni

Kampanya bitmiş sanırım, yetişemedik.

3 Beğeni

Haber için çok teşekkürler. Sepet yapayım dedim, fiyatlar o kadar uçmuş ki… Fakat yanılmıyorsam geçen ayki indirimde çok ucuz olan kitaplar şu an 2-3 misli fiyatta (Vergilius’un Ölümü) ama genel olarak piyasadan uygun Amazon.

1 Beğeni

Üç Başlı Kerberos 26.25TL.

3 Beğeni

Amazon 80/200 için 200 liralık kitap sepeti bitiştiremeyenlere öneri paslayabilirim. Hafta içi yaptıklarımı silip sıfırdan yeniden gruplar oluşturdum, yeni hesaplar açıp istek listemi sıfırlamak suretiyle hepsine sipariş verdim. 10’u gecesi son deniyor ama son günler kod geçersiz olabiliyor, hafta sonu alın derim.

2 Beğeni

5 Beğeni

Akwaeke Emezi - Tatlısu kitabı, intarnette gördüğüme göre indirimli fiyatı dahi 98-103 arası değişiyor. Ama Amazonda 40 tl olmuş, övüldüğünü duymuştum dikkati çekenler icin;
Tatlısu Amazon.com.tr

3 Beğeni

Sepete atıyorum ama herhangi bir indirim olmuyor. Ekstra bir şey yaptınız mı?

Bu indirim paylaşıldığı saatlerde sonlandı, bu yüzden şimdi aynı fiyatlara ulaşamazsınız.

2 Beğeni

İndirim zaman aralığı kısa sürdü galiba.

2 Beğeni

Gaddar Öyküler, sadece 20 tl.

4 Beğeni

Ursula K. LeGuin övgüsü alan bir kitap. Sadece 28 TL.

3 Beğeni