Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ödeme sırasında Amazon’da 35 tl düşüyor, 80 tl de indirim kuponu uygulanırsa güzel bir indirim olur.

2 Beğeni

HAYY Kitap kitapları ile ilgilenen forumda var mı bilmiyorum, bu haftanın yayınevi HAYY olmıuş

400 'e 40 indirim bugün bitiyormuş.

Şunlarda yüzde 40 indirimli. Ayrıca yakın zaman önce çıkan Ötüken Dünya Klasikleri satın almayı düşiününler için Ötüken şu an yüzde 33 + sepette 40 TL ile en uygun fiyat bu sitede galiba…

2 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. İdefix için 250 ve üzeri alışverişe DBB1JFQX gibi bazılarına kod veriyor. Kullanmayı düşünmüyorsanız 1 adet koda ihtiyacım var. Bu kodu kullandım tekrar kullanılmaz.

4 Beğeni

4 Beğeni

3 Beğeni

Tuhaf Öyküler kitabı 26.25 TL

https://amzn.eu/d/515POMs

3 Beğeni

Kargonun bedava olması için ne kadarlık bir sepet oluşturmak gerekiyor?

Bilmiyorum hocam. 1 yıldır falan alışveriş yapmıyorum siteden. 300 falandır tahminim.

1 Beğeni

İBB etiketli tüm kitaplar İBB standında fuara özel %40 indirimliymiş. İstanbul’da yaşayanlara müjde. Umarım Ankara’da da fuara katılırlar :sweat_smile:

6 Beğeni

Şunu bir de online yapsalardı, bu çılgınlığa biz de ortak olsaydık.

2 Beğeni

Aynen ya. Şu indirimi görünce İstanbul’da olmak vardı dedim :smile:

2 Beğeni

An itibariyle İBB Kültür kitapları %28 civarında bir indirim görüyor sitelerin genelinde. Yayınevinin kitap malzemesi ve içeriği düşünüldüğünde fiyat kalite olarak oldukça iyi eserlere sahip ancak %40 fena olmazdı :slight_smile:

2 Beğeni

Tadından yenmezdi %40 ya.

Yorum olarak o gönderinin altına Ankara’ya da katılacak mısınız? Lütfen cevabınız EVET olsun diye yazdım ama sanmıyorum geleceklerini :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Normalde fuara gidip gitmeme konusunda tereddütlerim vardı. Bunu görünce çok büyük ihtimal giderim diyorum. :smiley:

1 Beğeni

İstanbul’da yaşayanlar için güzel kampanya. Şimdiden keyifli gezmeler :slight_smile:

3 Beğeni

Kıta değiştireceğim ama bayadır gitmiyorum sebep olsun. :d
Teşekkürler.

1 Beğeni

İdefix’de 250 lira üzerine %10 indirim var. Ayrıca varsa kupon koduyla birlikte kullanılabiliyor. 250 lira üzerine ANKET250 koduyla 25 lira indirim oluyor.

3 Beğeni

Soldaki üründe hata mı var? Yoksa satılsın diye ucuza mı koymuşlar? Geçen gün 500 küsürlerdeydi diye hatırlıyorum.

Bazen unutuyorlar. Varsa aklınızda alın derim. En fazla iptal ederler. :d

1 Beğeni