Ben çoktan almıştım ilk iki kitabı, 3. kitabı amazonda 180 ₺’ye görünce aldım sonra siteye baktım bunu görüp şaşırdım.
Amazon: 89,25 TL (Bu boyutta ve kağıt kalitesinde bir kitap için bedava)
Etiket fiyatı: 175 TL
https://www.amazon.com.tr/gp/product/0241300819/
Marvel Black Panther The Ultimate Guide
143,55 TL
DC Wonder Woman Ultimate Guide
162,86 TL
Keşke D&R da yapsa. Üç adet hediye çekim var. Hepsini 200 TL ye tamamlamak istemiyorum. İdefix ve D&R aynı firmanın değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Evet ikisi de aynı firmanın ama yaptıkları kampanyalarla bazı kitapların fiyatları dahi farklı. Idefix bazı hafta sonları kargo bedava yaparken D&R tercih etmiyor.
Yeni üyeler için mi bu? Benim hesapta çıkmadı.
Ben bir yeni hesap denedim, 4-18 Ekim için 80/200 kampanyası görünüyor. 60/150 daha iyi olurdu.
Yok yine karışık galiba. Benim hesaba tanımlanmış. Son iki kampanya hesabıma tanımlanmış oldu. Amazon şaşırtmaya devam ediyor.
Son iki seferdir bende de çıkıyor kampanyalar. Fazla alışveriş yapmamanın faydası galiba.
Zannetmiyprum benim ana kullandığım hesapta çıktı…
Sürekli kullandığım hesaba çıktı. Prime olmayanlara gözükmüyor olabilir.
Bana da çıkmış 150/60. 200/80 de çıkmıştı ama kullanırken ufak bir aksilik yaşadım ödeme esnasında ve boşa gitti kod. 150/60 da iyidir.
Öncekiler çıkmamıştı ama bu çıktı. Ben de az alışveriş yapıyorum, etki etmiş olabilir.
Benim hesap prime zaten, yine de çıkmamış. Bundan önceki kampanya da çıkmamıştı. Birkaç tane yan hesabım var, onlara bi’ bakayım.
Nasıl kontrol ediyoruz bize tanımlanıp tanımlanmadığını?
Yukarıda paylaşılan görsel uygulamada görünüyorsa çıkmıştır hocam size de. Ona tıklayıp promosyonu uygula diyoruz ve oh mis diyoruz.