Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ben çoktan almıştım ilk iki kitabı, 3. kitabı amazonda 180 ₺’ye görünce aldım sonra siteye baktım bunu görüp şaşırdım.

2 Beğeni

images (2)

Amazon: 89,25 TL (Bu boyutta ve kağıt kalitesinde bir kitap için bedava)

Etiket fiyatı: 175 TL

2 Beğeni

20-21-22 Ekim Kitapyurdu FOL.

5 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/product/0241300819/

Marvel Black Panther The Ultimate Guide
143,55 TL

DC Wonder Woman Ultimate Guide
162,86 TL

Tek kitap alacağım kargoyla uğraşmak istemiyorum diyenler için Idefix (bugün bitiyor)

3 Beğeni

Keşke D&R da yapsa. Üç adet hediye çekim var. Hepsini 200 TL ye tamamlamak istemiyorum. İdefix ve D&R aynı firmanın değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

1 Beğeni

Evet ikisi de aynı firmanın ama yaptıkları kampanyalarla bazı kitapların fiyatları dahi farklı. Idefix bazı hafta sonları kargo bedava yaparken D&R tercih etmiyor.

1 Beğeni

5 Beğeni

Yeni üyeler için mi bu? Benim hesapta çıkmadı.

1 Beğeni

Ben bir yeni hesap denedim, 4-18 Ekim için 80/200 kampanyası görünüyor. 60/150 daha iyi olurdu.

1 Beğeni

Yok yine karışık galiba. Benim hesaba tanımlanmış. Son iki kampanya hesabıma tanımlanmış oldu. Amazon şaşırtmaya devam ediyor.

2 Beğeni

Son iki seferdir bende de çıkıyor kampanyalar. Fazla alışveriş yapmamanın faydası galiba. :slight_smile:

1 Beğeni

Zannetmiyprum benim ana kullandığım hesapta çıktı…

1 Beğeni

Sürekli kullandığım hesaba çıktı. Prime olmayanlara gözükmüyor olabilir.

2 Beğeni

Bana da çıkmış 150/60. 200/80 de çıkmıştı ama kullanırken ufak bir aksilik yaşadım ödeme esnasında ve boşa gitti kod. 150/60 da iyidir.

Öncekiler çıkmamıştı ama bu çıktı. Ben de az alışveriş yapıyorum, etki etmiş olabilir.

1 Beğeni

Benim hesap prime zaten, yine de çıkmamış. Bundan önceki kampanya da çıkmamıştı. Birkaç tane yan hesabım var, onlara bi’ bakayım.

2 Beğeni

Nasıl kontrol ediyoruz bize tanımlanıp tanımlanmadığını?

Yukarıda paylaşılan görsel uygulamada görünüyorsa çıkmıştır hocam size de. Ona tıklayıp promosyonu uygula diyoruz ve oh mis diyoruz.

1 Beğeni