Evet katılıyorum. Kitap kartonet ve sayfa sanırım 55 Gr Holmen . Baskı kaliteleri de iyi değil. Aşırı fiyatları yüksek.
Ben bir süre önce Selenge kitaplarındaki aşırı artışa değinmiştim. Bir defada 3-4 kat zam yapılmıştı. Hâlâ da yapılıyor.
Fol’de KY indirimi başladı. Yılda bir alışveriş yapıyorum Fol’den, 32 kitap aldım. %50 indirim ancak yılda bir denk geliyor.
Hocam ayıptır sorması hesabı kapattırmadan bunu nasıl yaptınız? Ben ilk denememde yakayı ele verdim.
Ben iki bine yakın kitap alımımın ilk yarısını tek hesaptan yaptıktan sonra öğrenmiştim bu yan hesaplara verilen kodları. Sonra baktım ki müşteri hizmetleri de haberdar, kalan yarıyı bu şekilde kotardım. Telefon değil maille kaydolarak çözüldüğünü defaten yazdı arkadaşlar zaten. Bana kitap yerine 1-2 adet deterjan vb. aldığımda iptal geliyor, onu da yazmıştım. Böyle.
Anladım. Ya benim şanssızlığım ya da eskisi kadar hoşgörülü bakmıyorlar. Kötüye kullanım gerekçesiyle farklı mail adresiyle açtığım hesabı sipariş verdikten sonra askıya aldılar.
Bu ay Kitapyurdu’ndan Enpara indirimini kullanmayacak arkadaşımız var mı acaba?
Uzatıldı mı?
Gerçi baktım şimdi enpara sitesine ama o kampanya 30 Eylül’de bitti.
Vodafone Pay için mevcut kampanya. Vodafone’lu olmanıza gerek yoktu en son kullanmak için. Online olarak kart oluşturup kullanabiliyorsunuz.
Öyle mi? Ben devam ediyor diye hatırlıyorum ama bi bakayım.
Edit: Evet, bitmiş galiba.
@Lucifer Dediğiniz Vodafone indirim bilgisini göremedim sitede. Nerede bulabilirim acaba?
Bu arada, İnsanlığın Çocukları Kitapyurdu’nda 80 liraymış. Bu kitabı tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Okumadim ama bence filmini izle geç. Pek bir şey kaybedeceğini sanmam. Filmi zamanina göre iyi denebilir
Selamlar, fırsat olabilir mi?
Biri bizi gözetliyor mu ne . Birkaç gün önce Amazon’da fiyatı uygun diye paylaşmıştım, o günden beri fiyatı sürekli arttı ve 617 tlden 731 tlye yükseldi
Satıcı amazon. Stokta 2 adet kalmış. Fiyatı 385 TL. Bence gayet iyi fiyat.
Bunu almak istiyorum da fuarda %50 indirim olacak denmişti sanki.
%40 olacaktı sanırım.
Liste fiyatı 500tl. Oradan alırsak yine uyguna geliyor o zaman. Umarım bu sefer üşenmem de giderim :d
Evet 500 TL ki bence şu an ciltli, değerli bir kitap için 500 TL bile uygun Üşenme ya, ben iple çekiyorum bizim burada fuarı
Bakalım Malazan kaç liradan açılış yapacak