Kitapları da fuardan alıp tekrar karşıya kadar taşıması ayrı bir dert. Arabayla da gitsen trafikte can verilir. Amazon’dan alsak yeridir diyorum şu an yavaştan
İstanbul trafiğine bir şey diyemem. Karşıdan karşıya geçmeye ise lafım olmaz, olamaz İstanbul’un kötü yanlarından biri karşıdan karşıya geçmek sonuçta yapacak bir şey yok
Ben fuara pazar arabamla gidiyorum çok işe yarıyor
Avrupa yakasında ikamet etmeme rağmen fuara gitme konusunda hala kararsızım. Amazon sağolsun listemdeki kitapların çoğunu topladım. Kızlarım gitmek isterse onları götürürüm büyük ihtimalle.
Amazon dün geceye kadar uzattığı 80 TL indirim kampanyasını 31 Ekim geceyarısına kadar olmak üzere bir kere daha ötelemiş. Ben eşime Harry Potter Sihirli Almanak siparişi verdim, stoklara bu kadar hızlı girmesi inanılmaz. 400 TL’ye 40 TL indirimleriyle de birleşen kitaplar var, ben kaçırmıştım, bilginiz olsun. 120 TL indirim kazanmış oluyorsunuz (250’de %10 ile de 105 TL oluyor, ilgili kitaplar denkleştirilebilir ise).
Siz 377 liraya değil 581 liraya almışsınız.
Aynı şeyi söyledim zaten .Kartımdaki puanlarla benden çekilen para 377 tl dedim .!!
2 al 1 öde diyor. Aynı - yakın fiyatlara denk gelen kitaplar için iyi kampanya gibi.
İçerik Detay
- Kampanya 26 Ekim - 30 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanya seçili kitaplarda geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
- Diğer kampanyalarla birleştirilemez.
- Kampanya dahilinde her kitaptan yalnızca 1 adet satın alınabilir.
https://www.canyayinlari.com/secili-urunlerde-1-al-1-ode?rpg=2
MMM Migroslarda kitap indirimi var. Neredeyse hepsi Martı Yayınlarının ( gördüğüm kadarıyla) 34.90 tl. Martı Yayınlarının son dönemde çıkan Fantastik- Distopya kitapları da var. Dusunen varsa bilgisi olsun istedim.
80/200 kullanacaklara şahane bir fiyat. 201 TL.
Kitap kampanyaları hususunda köprüden önce son çıkış kasım ayı “black friday” ve türevi kampanyalar ile olacak bence.Bunun için kitap fuarlarını bekleyen varsa üzülebilir. Kitap fuarları ‘son yıllarda özellikle’ indirim kovalanacak yer olmadı. Sevdiğiniz yazarı görüp imza alacağınız, kitapsever arkadaşlarınız ile sosyalleşeceğiniz, fuardaki sahaflarda bulunan efemeraları gözucu ile keseceğimiz bir ortam fuarlar. İyi fuarlar olsun arkadaşlar
600 /100 TL ucuzkitapal
Saat 00.00 'dan sonra başlayacak.
Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel 100TL İndirim Fırsatı (BEKLİYOR)
Kampanya Şartları
29 EKİM 2023 Pazar günü tek seferde 600₺ ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Sipariş işleminden sonra; İade / İptal ya da siparişten ürün çıkarılması durumunda en son kalan sepet tutarına göre işlem yapılır, uygulanan kampanya sepet tutarından az ise indirim iptal edilir.
Temin edilemeyen ürünlerde, belirlenen sepet tutarı sınırının altına düşmesi durumunda dahi kazanılan hak geçerlidir. İndirim kodu uygulanan siparişlerde; uygulanan indirim tutarı siparişteki tüm ürünlere yüzdesel olarak dağıtılır. Kısmı iade/İptal işlemlerinde indirimli olarak iade işlemi yapılır.
İndirim iade edilemez, hediye çekine dönüştürülemez ya da farklı bir ürün olarak değişim yapılamaz.
Birden fazla sipariş (kendi yada başkası adına siparişler) birleştirilemez.
Kampanya öncesi ve sonrası siparişlerde geçerli değildir.
Tüm ödeme yöntemlerinde geçerlidir.
Bir müşteri 2 defa faydalanabilir.
Tüyap’ta Nevernight 3. Kitap 400tl. Darkage 450-475 gibi dedi diğer stand olduğu için emin değilmiş. Destek yayınları %50 gördüm. İletişim %40. Sel’de 30 tl standı var. Gördükçe editlerim.
Dark age ciltli fiyatı mi bu?
Evet. 475tl imiş ciltlisi. Bugün toplu taşıma ücretsizmiş bu arada. O da teselli armağanı diyebiliriz :dd