Ciltli pardayanlar seti 1300 tl
Bende bu kupon bu üründe kullanılamaz uyarısı veriyor hep. Anlam veremedim. Başka böyle uyarı alan var mı?
Amazon’da prime üyelerine kitaplarda 4 al 3 öde başlamış. Ama bütün kitaplarda yok.
bulamadım sitede link var mı?
Çok satan bi kitaba tıklayın altında çıkar. Bir kaç denemede bulabilirsiniz. Zaten bütün kitaplarda yok.
Kampanya ayrıca e-ticaret kampanyalarıyla birleşiyor olup kazanılacak tutar 400 üzerinden hesaplanıp %10 extra hesaba geçecektir. Müşteri hizmetleri teyitli bilgi.
Ben de tüm kampanyalara ek bir indirim olduğu detaylardan görmüştüm. Hazır 400 TL limiti varken 500 alt limitli amazonun 200 |80 kuponu + %15 cascback (min.75 tl) + 100 tl ile birlikte daha kazançlı bir alışveriş deneyimi sağlanabilir.
Amazon
Nays’a yeni üye olacak arkadaşlardan davet linkimden kaydolmak isteyen olursa çok makbule geçer.
Tamamen duygusal bir talep
Kesinlikle. 20 karakter
Bu paylaşımı gördüm. Anneme yeni hesap açtım. Bu yazı çıktı. 12 tane 9.90 TL’lik Everest açıkhava serisine 30 TL verdim. 4 al 3 öde kampanyasını da uyguladım. KITAP4 koduyla. Almayanlar varsa güzel fırsat. Ben de yeni alıyorum.
ben de aldım 2tl tuttu kitaplar, anlamadım olayı. Vicdanım rahat etmedi benim, iptal edeceğim.
Hayır, eski yeni bütün üyelere açık. Sipariş verebilirsiniz.