Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazonda çoğu ürün için 500 lira üzeri %10 indirimi gelmiş. Alışveriş yapmayı düşününler için Amazon yeni kullanıcı 80 tl indirim + Amazon 500 lira üzeri %10 indirim + Nays 500 lira üzeri %15 indirimi + Nays 400 lira üzeri 100 tl indirim şekilinde sepetini ayarlayarak uyguna alışveriş yapabilirler.

açık hava indirimi sona erdi sanırım? Doğru mudur arkadaşlar.

1 Beğeni

Ben yarım saat önce denedim, indirim olmadı. Kitaplar da eski fiyatlarına dönmüştü. Prime hesapla denedim üstelik.

2 Beğeni

teşekkürler hocam. ben de denedim sonuç alamayınca sorayım istedim.

3 Beğeni

Arkadaşlar Nays üzerinden yapılan alışverişte hediye para hesaba hemen yüklenir mi? Yoksa biraz beklemek gerekir mi?

1 Beğeni

Hemen yatmaz, bekletiyor biraz.

2 Beğeni

Amazon’dan yaptığım sipariş paylaşayım bari. 25 kitap aldım ve 1012 TL tuttu. Nays ile aldım artık ne kadar iade olacak göreceğiz. :smiley:

Not: Bugün Forum’a katılışımın yıldönümüymüş. Yıldönümümde böylesi bir alışveriş harika denk geldi. :slight_smile:

5 Beğeni

6 Beğeni

Hocam prime üye misin? Prime üyelere ekstra indirimler var bazı kitaplarda.

Bu arada arkadaşlar Amazon’da prime üyelere özel 4 al 3 öde kampanyası ile 200/80, 120/40 gibi kuponlar birleştirilebiliyor mu? Son günlerde deneyen var mı?

1 Beğeni

Sanırım prime üyesi değilsiniz çünkü örneğin Suzan Defter kitabı su an prime üyelerine özel 53 tl. Listenizde yüksek görünce dikkatimi çekti de bilginiz olsun.

2 Beğeni

Evet evet prime üyesiyim. Resimdeki fiyatlar aldığımdaki fiyatlar değil. Niyeyse aldığım fiyatları göstermiyor sipariş özetinde. Sanırım Suzan Defter’i 20-30 lira arasında bir fiyata aldım. @Black_Ice @Veli_Celik

3 Beğeni

Arkadaşlar Amazon’da prime üyelere özel 4 al 3 öde kampanyası ile 200/80, 120/40 gibi kuponlar birleştirilebiliyor mu? Son günlerde deneyen var mı?

Amazon %15 iade 3 iş günü içerisinde, 400 TL harcamaya 100 TL iadesi ise 5 iş günü içerisinde yatacak hesaplara.

2 Beğeni

80 lira amazon indirimi ile 4 al 3 öde kampanyası birleşiyor mu? Bilen veya deneyen oldu mu?

4 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/1984-George-Orwell/dp/6257737753?ref_=Oct_DLandingS_D_9b5f07c4_5

1984 # George Orwell - 14,90TL

1 Beğeni

Ithakinin burda bastigi kitaplardan daha ucuza ingiltereden kitap getiriyorlar.

Joe abercrombie nin ikinci uclemesinin ilk kitabi 185 tl.

A Little Hatred: Book One Amazon.com.tr

1 Beğeni

Tek tek aynı kitapları ekledim. Bana çıkan fiyat 331,13 TL oldu.

2 Beğeni

Evet siparişi verdikten sonra kontrol etmek icin sepete koyunca bende de 331,13 gozukuyor. Acaba 4 al 3 öde olduğu için sepetteki koyulma sıraları da etkiliyor olabilir mi diye düşünüp siparişi vermis oldugum sırada koydum sepete ama yine değişmiyor indirim orani.