Amazonda çoğu ürün için 500 lira üzeri %10 indirimi gelmiş. Alışveriş yapmayı düşününler için Amazon yeni kullanıcı 80 tl indirim + Amazon 500 lira üzeri %10 indirim + Nays 500 lira üzeri %15 indirimi + Nays 400 lira üzeri 100 tl indirim şekilinde sepetini ayarlayarak uyguna alışveriş yapabilirler.
açık hava indirimi sona erdi sanırım? Doğru mudur arkadaşlar.
Ben yarım saat önce denedim, indirim olmadı. Kitaplar da eski fiyatlarına dönmüştü. Prime hesapla denedim üstelik.
teşekkürler hocam. ben de denedim sonuç alamayınca sorayım istedim.
Arkadaşlar Nays üzerinden yapılan alışverişte hediye para hesaba hemen yüklenir mi? Yoksa biraz beklemek gerekir mi?
Hemen yatmaz, bekletiyor biraz.
Amazon’dan yaptığım sipariş paylaşayım bari. 25 kitap aldım ve 1012 TL tuttu. Nays ile aldım artık ne kadar iade olacak göreceğiz.
Not: Bugün Forum’a katılışımın yıldönümüymüş. Yıldönümümde böylesi bir alışveriş harika denk geldi.
Hocam prime üye misin? Prime üyelere ekstra indirimler var bazı kitaplarda.
Bu arada arkadaşlar Amazon’da prime üyelere özel 4 al 3 öde kampanyası ile 200/80, 120/40 gibi kuponlar birleştirilebiliyor mu? Son günlerde deneyen var mı?
Sanırım prime üyesi değilsiniz çünkü örneğin Suzan Defter kitabı su an prime üyelerine özel 53 tl. Listenizde yüksek görünce dikkatimi çekti de bilginiz olsun.
Evet evet prime üyesiyim. Resimdeki fiyatlar aldığımdaki fiyatlar değil. Niyeyse aldığım fiyatları göstermiyor sipariş özetinde. Sanırım Suzan Defter’i 20-30 lira arasında bir fiyata aldım. @Black_Ice @Veli_Celik
Arkadaşlar Amazon’da prime üyelere özel 4 al 3 öde kampanyası ile 200/80, 120/40 gibi kuponlar birleştirilebiliyor mu? Son günlerde deneyen var mı?
Amazon %15 iade 3 iş günü içerisinde, 400 TL harcamaya 100 TL iadesi ise 5 iş günü içerisinde yatacak hesaplara.
80 lira amazon indirimi ile 4 al 3 öde kampanyası birleşiyor mu? Bilen veya deneyen oldu mu?
https://www.amazon.com.tr/1984-George-Orwell/dp/6257737753?ref_=Oct_DLandingS_D_9b5f07c4_5
1984 # George Orwell - 14,90TL
Ithakinin burda bastigi kitaplardan daha ucuza ingiltereden kitap getiriyorlar.
Joe abercrombie nin ikinci uclemesinin ilk kitabi 185 tl.
A Little Hatred: Book One Amazon.com.tr
Tek tek aynı kitapları ekledim. Bana çıkan fiyat 331,13 TL oldu.
Evet siparişi verdikten sonra kontrol etmek icin sepete koyunca bende de 331,13 gozukuyor. Acaba 4 al 3 öde olduğu için sepetteki koyulma sıraları da etkiliyor olabilir mi diye düşünüp siparişi vermis oldugum sırada koydum sepete ama yine değişmiyor indirim orani.